úterý 26. června 2012

FIORELLI CLUTCH

Dobré ráno dámy,

je to neskutečné, ale už teď je venku pěkné horko! Vzduch je provoněný létem a člověku se nechce vůbec nic dělat. A to mě čekají 2 dny uklízení, protože mě přijede navštívit moje super kamarádka ELIŠKA! Mimochodem strašně se na ni těším!

Věřím, že každá z nás má v šatníku NĚCO, co bylo dobrý, je a zůstane dobrý i v budoucnu! Prostě takovou klasiku, která není záležitostí jedné sezony. Přesně takový typ věcí upřednostňuji a upřímně řečeno, na trendy moc nejsem. Někdo si řekne, "konzerva", jo asi jsem. Ale prostě před tím, než si věc koupím, přemýšlím nad budoucí četností využití.

Pro mě se jednou takovou věcí stalo psaníčko FIORELLI, které mám už snad 100 let:)...No tak dlouho to nebude, kolem 5 let...jo určitě! Kabelka zažila fakt hodně, když se tak zamyslím! A pořád vypadá skvěle! Strašně se mi líbí barva, protože je docela netypická a detail svazečku třásní, který dává psaníčku speciální look. Nejvíc mě baví ho nosit s bílou, béžovou, světle a tmavě hnědou, a tmavě modrou!

Ještě bych chtěla říct, že je velká škoda, že se všeobecně české holky psaníček bojí! Podle mě si myslí, že se hodí pouze k speciálním příležitostem, ale to je blbost. Vemte si ho, když jdete na disco, vemte si ho, když jdete s kamarádkami na kafe, vemte si ho, když třeba jdete do kina...Oblečte se, stoupněte si před zrcadlo a vemte si normální kabelku přes rameno, nebo "messengera"...pak tuto kabelku odložte a vemte do ruky psaníčko...vidíte ten rozdíl???.) Obyčejné psaníčko dodá stejnému outfitu docela jiný šmrc a rozměr!

Good morning ladies,

it´s incredible, but it´s already pretty hot outside! The air is scented with summer and the man wants to do nothing. And I´m gonna clean for 2 days, because my very good friend ELIŠKA is coming to visit me! By the way, I very look forward to her!

I believe that everyone of us has SOMETHING in the closet, what was good, is and will remain good in the future. Just that classic, which is not only for one season. I prefer exactly this kind of things, and to be honest, I don´t like trends so much. Someone can says ,"conservative", yeah probably I am. Before I buy the staff, I think of the future frequency of using.

One thing became like that for me, a clutch FIORELLI, which I´m having perhaps 100 years...:)well, not so long time, about 5 years...yeah sure! The clutch is very experienced, when I´m thinking about it! And it still looks great! I like the colour a lot, cause it´s quite unusual and fringe detail bundle, which giving a special look. I´m enjoying to wear it with white, beige, light and dark brown, and dark blue!

I´d like to say, that´s a pity, generally the czech girls are scared of the clutches. I think, they think, they´re just suitable only for special occasions, but this is stupid. Take it, when you´re going to the disco, take it, when you´re going fot a coffee with your friends, take it, when you´re going to cinema... Dress in, stay in front of a mirror and take a normal bag over the shoulder, or "messenger"...then take off the bag and grab the clutch...do you see the difference? The ordinary clutch changes the same outfit and gives to it zest and quite another dimension!
ZNAČKA: FIORELLI
BARVA: hnědo-zlatá
OBCHOD: Baťa Ostrava
CENA: původně 800 Kč - po 50 % slevě 400 Kč

BRAND: FIORELLI
COLOUR: brown-gold
SHOP: Bata Ostrava
PRICE: before 32 eur - after 50 % discount 16 eur
Koupila bych znovu? Určitě ano!

Jaká je Vaše vyjímečná věc, kterou už máte léta a pořád ji nosíte???

Would I buy it again? Of course yes!

What is your exceptional thing you´re having for years and still wear it?
Mějte se podle svých představ!

Keep to your liking!

JANA


Žádné komentáře:

Okomentovat