pátek 24. srpna 2012

KÉRASTASE SOLEIL AQUA-SEAL

Hezké ráno dámy,
Beautiful morning ladies,

už od narození jsou moje vlasy vlnité, suché a bez lesku. Navíc jejich barvení, působení slané mořské vody, slunce a jejich narovnávání jim příliš nepřidá.  

Rozhodla jsem se tedy, že jim pořídím na léto něco speciálního.) Na internetu jsem tudíž objevila tento fluid od KÉRASTASE, který jsem delší dobu testovala a dnes o něm píšu recenzi.

since I was born, my hair´re wavy, dry and without shine. In addition coloring, salty sea water, sun and straightening don´t add them too.

So I decided, therefore, that they´re getting something special for the summer.) I discovered on the internet this fluid by KÉRASTASE, which I´ve tested for a long time and now I´m writing a review about it.

RECENZE

Balení produktu: plastová lehká lahvička, která hezky padne do ruky, v tmavě červené barvě, doplněné o pumpičku, která umožňuje přesné dávkování. Tento vysoce ochranný fluid pro velice zcitlivěné vlasy využívá technologii SYSTÉME AQUA-LOCK, neboli tzv. trojitý efekt - voděodolnost, hydratace a ochrana proti slunci. Má zvyšovat schopnost zadržování vody uvnitř vlasového vlákna a právě díky efektu voděodolnosti má zajišťovat dlouhodobou hydrataci vlasů. Neoplachuje se.

REVIEW

The product packaging: a plastic lightweight bottle, which fits nicely in the hand, in dark red colour, accompanied by a pump that allows exact dosing. This highly protective fluic for very sensitized hair uses technology SYSTÉME AQUA - LOCK, called also triple effect - waterproof, hydration and sun protection. It has the ability to increase the water retention within the hair and because of the effect of waterproof it provides long lasting hydration of the hair. Leave in.


Takže, co jsem zjistila? Fluid má bílo průhlednou barvu a velice příjemnou vůni. Doporučené množství (1-2 lískové oříšky) uvedené od výrobce mi rozhodně nestačí. Já si dávám 3 max. 4 na můj objem vlasů. Fluid po rozetření v dlaních mění svoji strukturu z krémové na olejovitou. Nanáším ho do umytých, ručníkem vysušených vlasů a neoplachuji. Ihned po aplikaci jsou vlasy viditelně lesklejší, příjemnější na dotek, uhlazenější, poddajnější a pružnější. Co však nepozoruji je nějaký dlouhodobý efekt tohoto přípravku. Funguje přímo po aplikaci, to ano, ale co se týká celkového zlepšení stavu vlasů, nic takového jsem nezaznamenala. A to si myslím, je velká škoda! Jinak za mě spokojenost i s tímto krátkodobějším efektem!

So, what I found out? The fluid has a white transparent colour and very pleasant smell. The recommended amount (1-2 hazelnuts) specified by the producer isn´t certainly enough. I put 3 max. 4 for my hair volume. After spreading the fluid in the hands changes its structure from creamy to oily. I use it after washing, towel-dried hair and leave in. Immediately after application, yes, the hair are visible shinier, softer touch, smoother, more supple and flexible. It works great straight after application, but I didn´t see any long term effect. And I think that´s a pity! Otherwise I´m satisfied even with this shorter effect!


ZNAČKA: KÉRASTASE SOLEIL AQUA-SEAL
MNOŽSTVÍ: 125 ml
APLIKACE: do délek včetně konečků vlhkých vlasů, neoplachuje se
CENA: 425 Kč

BRAND: KÉRASTASE SOLEIL AQUA-SEAL
QUANTITY: 125 ml
APLICATION: lengths including ends of wet hair, leave in
PRICE: 17 eur


Koupila bych znovu? Možná ano.
Would I buy it again? Mayby yes.

Jaké jsou VAŠE zkušenosti s tímto fluidem?
How are yours experiences with that fluid?

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat