středa 10. října 2012

THE BODY SHOP TEA TREE BLOTTING TISSUES

Hezké poledne, dámy,
Nice midday, ladies,

pro všechny z Vás, které máte smíšenou až mastnější pleť, mám skvělý tip na malého pomocníka, který Vám pomůže "zůstat matné".

for all of You, who have combination to oily skin, I´m having a great tip for the little helper, which helps you to "stay matte".

RECENZE

Jedná se o matující papírky od firmy THE BODY SHOP s přidanými extrakty z čajovníku a tamanu oleje, které, jak všechny dobře víme, mají blahodárné účinky na všechny typy pleti, zejména ty problematické se sklonem k tvorbě akné. Navíc koupí tohoto produktu podpoříte komunitu FAIR TRADE, což na mě působí strašně sympaticky a jako fajn věc!!!

REVIEW

They´re mattifying tissues by THE BODY SHOP company with added extracts of tea tree and tamanu oil, which, how we all know very well, have beneficial effects for all skin types, especially these problematic blemished with inclination to production of acne. In addition buying of this product support to Community FAIR TRADE, what impressions me very sympatheticly and as a lovely thing!!! 



Balení se ultra malé a ultra lehké - zelená papírová krabička s velice jednoduchým otvíráním, se se svými rozměry vejde i do té nejmenší kabelky, či dokonce kapsy (v případu nouze:)), což se mi strašně líbí. Po přiložení, papírky vsakují přebytečné množství kožního mazu, tím se redukuje lesk pleti a ta zůstává zmatněná. Poslouchejte, vše berte s rezervou. Když se polejete olejem, tak Vám nepomůže ani 1000 papírků. Chci tím říct, že jeho účinky jsou dobré, ale pro ty z Vás, které máte opravdu mastno-mastnou pleť, nezbyde opravdu nic jiného, než si ten pudr do té kabelky přibalit. 

The packaging is ultra small and ulta lightweight - the green paper box with very simple opening, fits with its proportions well in the smallest bag, even the pocket (in case of emergency:)), what I really like. After putting, the tissues soak up excess amount of skin oil, reduces the shine of the skin and it stays matte. But listen, don´t take it so serious. When you pour the oil on you, even not 1000 tissues won´t help you. I wanna say this way, it has good effect, but for you, who have really oily oily skin, there´s no chance, you have to add the face powder into your handbag.


ZNAČKA: THE BODY SHOP TEA TREE BLOTTING TISSUES
MNOŽSTVÍ: 65 papírků (7,5 cm x 5,4 cm)
CENA: +- 125 Kč

BRAND: THE BODY SHOP TEA TREE BLOTTING TISSUES
QUANTITY: 65 sheets (7,5 cm x 5,4 cm) (2,95 inches x 2,13 inches)
PRICE: +- 5 eur

Koupila bych je znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Používáte také matující papírky? Nebo zůstáváte věrné pouze pudru?
Do you use also the blotting tissues? Or you stay to faithfull to only powder?

Užijte si zbytek dne!
Enjoy the rest of the day!

JANA


Žádné komentáře:

Okomentovat