neděle 17. února 2013

DIOR EAU MICELLAIRE DÉMAQUILLANTE EXPRESS

Hezký nedělní večer dámy,
Nice Sunday´s evening ladies,


make-up jsem dříve odličovala pomocí různých čistících mlék (např. odličovací mléko od CLINIQUE). Vždycky mi však po nich malinko zůstával nepříjemný mastnější film, který jsem také měla tendenci dostávat pryč. Odličovat odličovací mléko??? Souhlasím, zní to ujetě. Momentálně se mi jako nejlepší alternativa zdají micelární vody...a proč? VĚTŠINOU se s nimi pracuje velice rychle a velice efektivně. Jsou citlivé k pleti a očím. Nezanechávají pocit ulepenosti. Už jenom ten samotný název "voda" evokuje pocit svěžesti, čistoty a lehkosti. A takové také jsou...

before I´ve removed my make-up with help of different cleansing milks (e.g. cleansing milk by CLINIQUE). All the time it´s remained a little bit unpleasant greasy film after them, which I was going to take off it as well. Remove cleansing milk? I agree, it sounds weird. At the moment it seems to be the best alternative of micellar waters for me...and why? Mostly you work with them very quickly and very effectively. They´re sensitive to the skin and eyes. They don´t leave sticky feeling. Just the name only "water" evokes feeling of freshness, purity and lightness. And they´re like that...


RECENZE


Micelární voda od DIOR s extraktrem z lilie je vhodná pro všechny pleti a lze ji bez obav použít na celý obličej včetně očí.

REVIEW

Micellar water by DIOR with pure lilly extract is suitable for all skin types and can be used for whole face including eyes without any worries.


Provedení balení na mě působí jednoduše, ale přitom elegantně a čistě. Průhledná plastová lahvička, kde vidíte ubývající množství s praktickou pumpičkou, která přesně dávkuje produkt na vatový tamponek. Zaujalo mě (stejně jako u make-upu)  opět propracované víčko bílé barvy s vyraženým stříbrným "DIOR", pod kterým zespodu prosvítá CD.

The design of packinging looks simply, but also smart and cleanly. The transparent plastic bottle, whe you can see decresing product´s amount with practical pump, which doses the product exactly on the cotton pad. I was attracted (the same as make-up) again with work-out white colour cover with imprinted silver "DIOR", with underneath CD shining through.


Voda je bezbarvá a božsky velice jemně parfémovaná. Nejsem fanoušek příliš převoněných věcí, ale tohle je přesně akorát a bude se Vám to líbit. Make-up a veškeré ulpěné nečistoty s ní odlíčíte velice snadno a rychle. Žádné dření a produktu Vám stačí minimum (vatový tamponek nejdříve lehce namokřím vodou a pak jedenkrát stříknu micelární vodu - proto to "instant"). Je velice citlivá k pokožce - žádné pnutí a vysušení nečekejte. A na očích ji absolutně necítíte. Řasenku zvládá také, ale jde to trochu pomaleji v porovnání s dvoufázovým odličovačem očí od CHANEL. Bohužel Vám ji nemohu ji testovat na voděodolný make-up, protože jak už víte, žádný nemám. Naposledy, co jsem zaznamenala, trochu bojovala s BB creamem (korejský WATERY MISSHA). Trvalo to sice déle, ale nakonec se podařilo.

The water is colourless and godly very lightly scented. I´m not a fan of too much over scented stuff, but this is exactly just right and you gonna like it. You remove make-up and all traped impurities with it very easy and fast. No more scraping and just the minimum of product is enough (first of all I get wet the cotton pad and then I pump once the micellar water - that´s why "instant"). It´s very sensitive to the skin - don´t expect any stress and no get over drying. You don´t feel it on the eye lids absolutely. It´s managed the mascara, but it goes little bit slower compared with biphase eye makeup remover by CHANEL. Unfortunately I couldn´t test it with waterproof make-up, cause how you know, I have no one. The last time, what I´ve noticed, it was fighting with BB cream a bit (korean WATERY MISSHA). It took longer time, but it managed it in the end.


Pleť je hezky zbavená make-upu a nečistot a je krásně hebká. Nemám potřebu dalšího dočišťování. Jejího nákupu nelituji.

The skin gets nicely rid of make-up and impurities and it´s pretty smooth. I don´t have need more cleansing. I don´t regret its purchase.

ZNAČKA (BRAND): DIOR EAU MICELLAIRE DÉMAQUILLANTE EXPRESS
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 200 ml
TYP PLETI (SKIN TYPE): všechny, all the skin types
CENA (PRICE): +- 775 Kč, +- 31 eur

Koupila bych ji znovu? Ano. (Už kvůli té vůni:))
Would I buy it again? Yes. (Because of that scent:))

Jaký výrobek preferujete na odstranění make-upu? Jsou to ubrousky, mléka, micelární vody, gely, pěny...a proč? Propadly jste ohrané micelární vodě od BIODERMY, nebo jste ta černá ovce mezi bílými, která chce vystoupit z davu a objevujete jiné značky stejně jako já?

What kind of product do you prefer for make-up removing? Are these tissues, milks, micellar waters, gels, foams...and why? Have you became addicted to well worn BIODERMA micellar water, or are you the black sheep between whites, which wanna step out from the crowd and discover other brands the same as me?

Mějte se hezky!
Have a good time!

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat