sobota 23. února 2013

LA ROCHE-POSAY NUTRITIC TRANSFORMING CARE FOR VERY DRY LIPS

Hezký večer dámy,
Nice evening ladies,

tak se přiznejte, kolik máte balzámů na rty? Musím říct, že do skupiny závisláků na balzámech na rty, jsem nepatřila nikdy, nepatřím a patřit nebudu. Nikdy jsem jich neměla 10 najednou, ani 5. Vždy mám 1 nebo maximálně 2. Osobně preferuji nejdřív jednu věc spotřebovat, a pak začít druhou. Mám to tak skoro u všeho, ne jenom u balzámů na rty. Neberte to tak, že bych je nepoužívala. V zimě je to můj nejlepší a všudepřítomný parťák, bez kterého bych den nepřežila. Opravdu mi nestojí za to, abych měla bez jeho použití rty rozpraskané do krve. Vím o čem mluvím, už se mi to několikrát stalo a vážně to není sranda. V létě ho moje rty nevyžadují skoro nikdy.

U mě to vyhrávají jedině tyčinky nebo balzámy tekutější konzistence, které mají aplikátory. Vůbec nemám ráda balzámy v kalíšcích, do kterých musíte sahat prstem. A ani ne tak kvůli bakteriím. Ale strašně mi vadí, že musím ten "zalepenej" prst někde a nějak očistit! A je jedno, jestli na doma, nebo na ne doma...Prostě nemůžu! Ani kdyby byl sebekrásnější, sebevoňavější, sebechutnější, sebeúčinnější...

Teď jsem náhodou zjistila na oficiálních stránkách LA ROCHE-POSAY, že se už nevyrábí. Ale určitě ještě na něho budete mít štěstí jako já a v lékárně ho objevíte. Pokud ne, místo něho najdete CERALIP LIPID-REPLENISHING LIP CREAM.

well lets confess, how many lip balms do you have? I must say, that I didn´t belong, I´m not belonging and I´ll not belong to the group of lip balms addicts. I´ve never had 10 of them together, not even 5. I´ve always 1 or maximum 2. I personally prefer finishing at first one thing, and then beginning the other. I´m having it like that with almost everything, not only with lip balms. Don´t take it like that, I wouldn´t like to use them. During the winter it´s my best and ever-present partner, I wouldn´t survive without it even one day. Really it´s not worth it, having bloody cracked lips without its using. I know what I´m saying, It´s happened several times to me and it´s not really funny. My lips don´t require it nearly anytime during the summer.

My winners are only the sticks or balms with more liquid consistency, which having applicators. I don´t like at all lip balms in the small cup, where you have to touch with your finger inside. And not because of the germs. But I´m annoyed, that I have to clean that "sticky" finger somewhere and somehow! And doesn´t matter, if for home, or not for home...Just I can´t! Even if it´d be the most beautiful, the most scented, the most tasty, the most effective...

Randomly right now I´m finding out in LA ROCHE-POSAY official website, that it´s not gonna be produced any more. But for sure you´re gonna be lucky like me and you´ll discover it in the pharmacy. If not, instead you´re finding CERALIP LIPID-REPLENISHING LIP CREAM.  

RECENZE

Balzám má plastové bílé balení. Je obohacen o biolipidy a ceramidy 5, které mají účinkovat proti velmi suché pokožce rtů. Což se děje. Hezky ji hydratují a vyživují. Konzistence je tuhší v porovnání např. s LABELLEM (u kterého balzám krásně taje). Takže přejedu přes rty vícekrát. Balzám je bílé barvy, na rtech však bezbarvý, bez vůně a bez příchutě. Lehký, nemastný, nelepivý.

REVIEW

The lip balm has plastic white packaging. It´s enriched with biolipids and ceramids 5, which are supposed being effective for very dry lip skin. What´s happening. It makes it nicely moisturized and nutritioned. The consistency is thicker comparing with e.g. LABELLO (this lip balm nicely mellts). So I´m going over my lips more times. The lip balm is white coloured, colourless on the lips, without any scent and flavour. It´s lighweight, non-greasy, non-sticky.

Super balzám po všech stránkách. Zkuste ho také!

Super lip balm in all aspects. Lets try it also!



ZNAČKA (BRAND): LA ROCHE-POSAY NUTRITIC TRANSFORMING CARE FOR VERY DRY LIPS
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 4,7 ml
CENA (PRICE): +- 125 Kč, +- 5 eur

Koupila bych ho znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Hezký zbytek víkendu:)
Have a nice rest of the weekend:)

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat