úterý 12. února 2013

INGLOT FACE BRUSH, EYE BRUSH AND NAIL ENAMEL

Dobrý večer dámy,
Good evening ladies,

INGLOT se mi dařilo přehlížet asi rok a půl, co vím, že se na tomhle místě nachází. Nee však úmyslně. Ale vždycky se mi ho tak nějak pořadilo minout. Až do minulého měsíce...kdy jsem byla v centru a řekla jsem si, že je konečně na čase ho omrknout...

Vejdete dovnitř a náhle se ocitáte v jiném světě:) plného linoucí se "kadeřnické" vůně, kterou úplně zbožňuji. Moment...Kadeřnické? Ale ano, v prvním patře se totiž nachází kadeřničtí mágové, kteří vytvoří Váš účes snů. A také nehtové studio. Tohle propojené 3 v 1 (obchod, vlasové a nehtové studio) je mi strašně sympatické. Jste pozvány na nějakou důležitou událost? Žádný problem. Tady se o Vás postarají od hlavy až k patě - od vlasů, kopletní make-up až po manikúru. Co víc si přát? Mimochodem jejich kadeřnické služby jsem už měla čest vyzkoušet. Úplně spokojená jsem nebyla ještě nikdy nikde, takže i tu bych našla pár připomínek. I když se tedy musím přiznat, že tu svoji vyvolenou vlasovou vílu se mi snad konečně podařilo tento týden najít. Lepší pozdě než nikdy;)

Inu je tam tolik kosmetických produktů, že nevíte kam dřív skočit a oči Vám přecházejí z gigantické barevné škály laků. Zdá se, že těch barev je tam snad milion:) Nejvíc mě z produktové nabídky zaujaly právě ony, umělé řasy (které tedy paradoxně nenosím:)) a štětce, u kterých jsem se rozhodla, že si musím za každou cenu nějaký odnést, jelikož má "sbírka štětců" (ježiš, to se tak ani nedá nazvat) je jedna velká tragi-komedie.

Chci předem říct, že nejsem opravdu žádný expert a v této problematice se teprve začínám rozkoukávat. Tudíž se může stát, že některé moje poznatky mohou být totálně out.

I´ve been successful at overlooking INGLOT for the year and the half, what I know, it´s situated on that place. But not intentionally. I´ve managed missing it everytime. Till last month...I´ve been in the centre and I said to myself, it´s time to check it out finally...

You come inside and suddenly you´re caught in another world:) full up of floating hairdresser´s scent, which I´m loving so much. Just a moment...hairdresser´s? Oh yes, on the first floor there´re hairdresser´s wizards, who create your dreamy hair style. And the nail studio as well. This connected 3 in 1 (store, hair and nail studio) is really sympathetic for me. Are you invited for some very important event? No problem. Here they´re gonna take care from the head to toe - from the hair, complete make-up to the manicure. What shall you wish more? Btw I´ve already had the chance to try their hairdresser´s service. I´ve never been satisfied totally anywhere, so even here I´d find a cuple of reminders. But I´ve to confess, that hopefully I´ve already found the one hair fairy of mine finally this week. Better later then never;)

Well there´are so many cosmetic products, that you don´t know where to jump earlier and the eyes´re shining because of the giant coloured nail polish range. It seems to be, that those colours´re millions overthere:) I was attracted from the product´s range the most those ones, false lashes (which I don´t wear paradoxly:)) and the brushes, what I´ve decided about, I´ve to take away some by crook, because my "brush collection" (jesus, it can´t be even said like that) is one huge trage-comedy.

From the beggining I´d like to say, I´m not really any expert and I´ve just started looking around at this issue. Which means it can happen, some of my findings could be totally out.

RECENZE

Oba štětce mají matně černě lakované dřevěné rukojeti se stříbrným vyraženým INGLOT a označením pro daný typ štětce a stříbrné násadky. Štětce celkově mají elegantní provedení, jsou tak akorát dlouhé a práce s nimi je velice pohodlná.

Štětec 3P

Štětinky jsou přesně střižené, skládané, ultra super hebké (na tváři jako peříčko) a k jeho výrobě ostříhali nějakého chudáka poníka. Upřímně, hustota nic extra (naštěstí štětinky vůbec nevypadávají, i po umytí). Je absolutně přesná na menší plochy, jako aplikace highlighteru nebo třeba na kontury. Hlavní funkce, kterou má pro mě, je nanášení tvářenky. Pro některé může být na tváře příliš tenký a radši by volily větší velikost pro mnohem rychlejší aplikaci. Na druhou stranu různým natočením mohu korigovat šířku požadované linie a aplikaci produktu lze provést velice lokálně. Záporem je, že to trvá trochu déle, musíte mít přesnější odhad a více trpělivosti.

REVIEW

Both of brushes are having matte black lacquered wooden handles with silver printed INGLOT and the brush type indication and the silver bristles handles. The brushes´re having completely smart design, they´re just right long and the work with them is very comfortable.

Brush 3P

The bristles´re exactly cutted, folded up, ultra super soft (as a little feather on the face) and they´ve got a poor pony´s haircut because of its production. Honestly, the thickness´s nothing extra (the bristles don´t fall out luckily, even after washing ). It´s absolutely exact for the smaller areas, as applying highlighter or for contouring. The main function, which has for me, is applying the blush. For someone it can be too thin using it for the cheeks and they´d choose better bigger brush size for faster applying. On the other side of different turning you can correct the width of the required line and the product applying could be done very locally. The negative is, it takes a little bit more time, you have to have more exact estimate and more patience.


Štětec 80HP

Štětinky tohoto očního štětce jsou stejně hebké jako u předchozího 3P a jsou nakombinovány (pony + kravička). Jsou střiženy krátce, přesně, do špičky a jsou pevné. Opět žádné vypadávání a "sametový dotek" na citlivých očních víčkách. Tady se mi hustota zdá naprosto v pořádku. Vykreslíte s ním jak velmi tenké linie, tak i širší plochy horního víčka, na spodní je příliš tlustý, skvěle s ním zajedete i do nadočnicového oblouku a je vhodný i k aplikaci pod obočím. V případu nouze s ním i něco "rozblendíte", i když...není to to pravé. Řekla bych, že na blending je až příliš pevný.

Brush 80HP

The bristles of this eye brush are the same soft like the previous 3P and they´re mixed (pony + ox). They´re cutted shortly, exactly, to the spire and they´re firming. Again no falling out and "velvety touch" on the sensitive eye lids. The thickness seems to be allright with that brush. You can create very thin lines, even thicker areas of the upper eye lid, for the lower one is too thick, you can reach with it supraorbital arch greatly and it´s suitable for applying under the eyebrows. In case of emergency it´s possible "blending" with it, even...it´s not the right. I´d say, it´s too firming for blending.


Personálem jsem byla obeznámena, že mi ty štětce vydrží věky, když se o ně budu starat. Hmm...já a jejich čistění...Nicméně za tu astronomickou částku, které mě stály, musí každopádně vydržet až do konce života a následně jako dědictví pro mé potomky:)

I´ve been acquainted with the staff, that these brushes´re gonna last for ages, when I´ll care about them. Hmm...me and their cleansing...However for this astronomical amount of money, what they cost me, in any case they have to last till the end of my life and after that the heritage for my descendants:)

Lak na nehty č. 803

A protože měl INGLOT zrovna akci 2 + 1 gratis, odnesla jsem si domů jeden lak. Ovšem volba odstínu byl doslova horor, to Vám řikám. Kdyby tak měli 3 odstíny každé barvy...ale ne. To pak strašně váháte, porovnáváte, dumáte, přebíháte z místa na místo jako blázni:) Asi po 15 min. jsem rezignovaně jeden drapla a rychle běžela k pokladně, abych neměla čas si to ještě rozmyslet, vrátit se zpátky a začít znovu.

Nail polish n. 803

And because INGLOT had an offter 2 + 1 gratis, I took out one nail polish home. Certainly the shade choise was literally horror, I´m telling you. If they´d have only 3 different shades of each colour...but no. Then you´re hesitating hardly, comparing, thinking, running back and forth from the place to place like mads) About 15 min. later I´ve grabed resignedly one and run to the cash fast, to don´t have time changing my mind, return back and start from the beggining.


Měla jsem jasno. Chci nude, světle růžový lak bez shimmeru. Číslo 803 se tak přesně tvářilo v umělém osvětlení, bohužel na denním světle vypadá trochu jinak než bylo v mých představách. Byla jsem trochu zklamaná. Škoda.

S měnícím se světlem se tak trochu mění i jeho barva. Jednou je opravdu nude, jindy je to růžová s kapkou fialové a pak zas opravdu studená růžová jakoby s podtónem do modra...

Z čeho jsem byla fakt nevěřícně v šoku, byla parodie na štěteček. Ty 3 ubohé štětinky mají jako dobře lakovat jo...? Ha ha. Tak jsem ho zahodila a místo něho používám štěteček z laku od RIMMEL. Je mnohem hustčí a lakování s ním jde mnohem rychleji. Výdrž laku je dlouháááá a jeho zasychání ultra rychlé, což je pro všechny jako já, které nudí čekat, obrovská výhoda.

I´ve been clear about it. I want nude, light pinky nail polish without any shimmer. Number 803 looked like that exactly with unnatural light, unfortunately in the day light it looks a bit different then in my fantasy. I was disappointed a little. That´s a pity.

Its colour changes a bit with the changing light. Once it´s really nude, another time it´s pink with the touch of purple and then it´s truly cold pink with the blue undertone...

What I´ve been really incredulously shocked from, it was a little brush parody. These 3 miserable bristles have to apply the colour well...? Ha ha. So I throwed it away and I used to use RIMMEL nail polish brush instead. It´s much more thicker and its applying colour goes much more faster. Nail polish lasting is so loooong and its getting dry is ultra fast, what is for all as me, who are bored of waiting, huge advantage.

ZNAČKA (BRAND): INGLOT FACE BRUSH 3P
RUKOJEŤ (HANDLE): dřevo (wood)
ŠTĚTINKY (BRISTLES): pony
POUŽITÍ (USING): tvářenka (blush), rozjasňovač (highlighter), kontury (contours)
CENA (PRICE): +- 600 Kč, +- 24 eur

ZNAČKA (BRAND): INGLOT EYE BRUSH 80HP
RUKOJEŤ (HANDLE): dřevo (wood)
ŠTĚTINKY (BRISTLES): pony + kráva (ox)
POUŽITÍ (USING): oční stíny na víčko, pod obočí, tenké linie kolem očí (eye lid eyeshadows, under the eyebrows, fine lines around the eyes)
CENA (PRICE): +- 475 Kč, +- 19 eur

ZNAČKA (BRAND): INGLOT NAIL ENAMEL
ODSTÍN (SHADE): č./n. 803
CENA (PRICE): +- 275 Kč, +- 11 eur

Koupila bych je znovu? Váhám. No...dát za 2 štětce přes 1000 Kč...ty mi musí vydržet až do hrobu! Vzhledem k tomu, že jsem opravdu nějaké normální a kvalitní potřebovala, nemám jich hromadu, vybrala jsem si multifunkční typy, pravděpodobně asi ano. Lak, jak jsem zmínila, byl v tomto nákupu gratis, ale klidně bych si ho koupila kvůli jeho velice dobrým vlastnostem! 

Would I buy them again? I´m hesitating. Well...paying over 40 eur for only 2 brushes...they have to last to me till the grave! Considering, I´ve really needed some normal and high quality brushes, I don´t have any mound of them, I´ve choosen multi functional types, probably yes. The nail polish, how I mentioned, was gratis in this purchase, but I´d buy it easily because of its good charakteristics!

Opatrujte se!
Take care!

JANA







2 komentáře:

  1. Štětce z Inglotu mám, konkrétně taky ten na tvářenku, i tento na stíny, pak dva placaté na stíny a i stipler brush na makeup a všechny jsou parádní. Kvalitní, přírodního chlupu a cena je podle mne za takovou kvalitu je velmi přijatelná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uff, to se mi ulevilo, že jsem neprohloupila:)Nemáš náhodou čistič na štětce od INGLOT?

      Vymazat