čtvrtek 3. ledna 2013

DIOR HYDRA LIFE PRO-YOUTH SORBET EYE CREME, DIOR DIORSHOW EXTASE MASCARA, CHANEL GENTLE BIPHASE EYE MAKEUP REMOVER

Zdravím Vás dámy,
Hello there dear ladies,

poprvé v roce 2013! Doufám, že jste ho odstartovaly pořádnou kocovinou:) a žádnými předsevzetími, protože co si budeme nalhávat, nikdo je nikdy nedodrží. I přesto, že je třináctka na konci (pro někoho šťastná, pro někoho nešťastná), si přeji, aby tento rok byl pro všechny lepší než všechny ty ostatní roky před ním!

Začínáme...

for the first time in 2013! Hope, you´ve started it with proper hangover:) and with no resolutions, because what we´d delude, nobody never keeps them. Even, the thirteen is in the end (lucky one for someone, unlucky for someone), I wish, this year´d be better for everybody than all the years before!

We´re starting... 

RECENZE

Můj první oční krém v životě DIOR HYDRA LIFE PRO-YOUTH SORBET EYE CREAM (vzorek) má v reálu fantastické balení.

REVIEW

My first eye cream in my life DIOR HYDRA LIFE PRO-YOUTH SORBET EYE CREAM (sample) has fantastic packaging in real.


Jedná se o bílo-průhledný gel-krém (dle mě více gel), svěží a lehký jako peříčko. Má opravdu nádhernou, strašně jemnou, velice decentní vůni (nechci říct vůně - to si každý představí něco silného - takový jemný akcent) - to musí vonět snad každé z nás! Strašně rychle se vstřebává do pokožky, výborně ji hydratuje, ale nemastí a co je nejdůležitější vlastnost - nepálí, neštípe a nedráždí!!! Což je u očního krému nejpodstatnější! Schválně jsem to zkusila přehnat s množstvím a ani poté se nic nestalo. Skvělé. Navíc oční okolí krásně projasní a zmírňuje otoky. Údajně má také účinně bojovat s tmavými kruhy pod očima, což ale nemohu říct, protože je nemám. DIOR ho doporučuje používat 2x denně (ráno a večer). Já ho aplikovala 1x denně - ráno - a opravdu jsem zaznamenala pozitivní efekt.

It´s white-transparent gel-cream (in my opinion more gel), fresh and featherlight. It has really gorgeous, very gentle, very subtle scent (I don´t wanna say fragrance - cause everybody images something strong - it´s gentle accent) - it has to smell nice for everyone of us! Very fast soak up into the skin, greatly moisturizes the skin, but don´t leave it greasy and what is the most important attribute - doesn´t burn, doesn´t sting and doesn´t irritate!!! What is the most significant in eye cream! On purpose I tried to exaggerate it with the amount and even after that nothing happened. Great. In addition the eye area gets nicely brighten and it reduces puffiness. Purportedly it has to fight effectly with dark circles under the eyes, what I can´t say, cause I don´t have them. DIOR recommends to use it 2x daily (morning and evening). I was applying it once a day - morning - and I really noticed positive effect.

Zkouším si vzpomenout název a značku svojí poslední řasenky. A vážně nevím...Takže to znamená, že už to bylo hodně dávno. Patřím k těm šťastným, protože jsem se narodila s výraznýma očima a řasami, a tak řasenku nepoužívám už řadu let. Naposledy, když jsem byla ještě teenager.

I´m trying to remember the name and the label of my last mascara. And I really don´t know...So that means, that it was long time ago. I belong to those happy ones, cause I was born with bold eyes and lashes, so I already don´t have used mascara for many years. The last time, when I was teenager. 

Takže, když jsem měla možnost zkusit řasenku přidávající objem DIOR DIORSHOW EXTASE (vzorek), řekla jsem si proč ne. Řasenka je vyráběna ve 3 barvách (hnědá, tmavě fialová a černá). Ta moje byla černá. A opravdu černá! Žádná tmavě šedá. Ale bohatá, temná, mystická černá, jak má být! Barva není parfemovaná. Dále se mi líbí střední velikost (ani malá, ani obrovská) a design kartáčku s klasickými štětinkami uspořádanými do spirály (trochu mi to připomíná vánoční stromek:)) A teď...nejdůležitější informace!

Well, when I had the chance to try volumizing mascara DIOR DIORSHOW EXTASE (sample), I said to myself why not. The mascara is made in 3 colours (brown, plum, and black). Mine was black. And really black! Not dark grey. But rich, dark, mystical black, how is supposed to be! The colour isn´t perfumed. The next what I like is medium size (not small, not great) and design brush with classical bristles organized in spiral (it reminds me x-mas tree a bit:)) And now...the most important information!

Obrovským mínusem je, že na kartáčku zůstává nadměrné množství barvy, protože konec hrdla lahvičky není zúžený!!! A tím pádem mi slepuje konce řas! Tímto jste nuceny otírat přebytečnou barvu o hrdlo, které pak zůstává upatlané, což pak vypadá pěkně hnusně! A to mě teda fakt štve! Sakra, taková banalita! To by se snad u takové značky nemělo stát!

The huge minus is, that the oversized amount of colour lasts on the brush, cause the end of the bottle neck isn´t narrowed!!! That´s why glues the ends of my lashes! Because of it you have to wipe oversized colour around the bottle neck, which stays besmirch, that is looking pretty disgusting! And this pissed me off! Damn, that banality! It shouldn´t happen with this label! 

Otázkou zůstává, jestli tak DIOR zmršil pouze vzorek a plná velikost je ok. Pokud má však plná velikost stejný problém jako vzorek - určitě bych si ji nekoupila! Na trhu jsou mnohem lepší kousky! Stejně to nevydržím a půjdu zjistit pravdu do obchodu:)

The question is, if DIOR fucked up only the sample and the full size is ok. If the full size has the same problem like the sample - for sure I wouldn´t buy it! There´re much more better ones on the market! Still I can´t resist it and I´m gonna find the truth in the store:)


Posledním testovaným vzorkem byl CHANEL GENTLE BIPHASE EYE MAKEUP REMOVER. Dvousložkový odličovač očí (lze ho použít i na rty) stačí jen mírně protřepat a obě složky se okamžitě spojí. Je skoro bez parfemace, cítím opravdu velice mírný akcent vůně. Jeho použití je radost. Nanesete na vatový tamponek, přiložíte na oči, setřete a je to! Strašně rychle a snadno rozpouští všechny líčidla včetně řasenky (bohužel voděodolné věci nevím, ty nevlastním). Absolutně neštípe v očích! Pokožku zanechává hydratovanou, jemnou a je strašně příjemný. Zdá se mi, že malinko zanechává mastnější film, ale opravdu žádné drama. Skvělý, účinný a přitom maximálně šetrný oční odličovač.

The last tested sample was CHANEL GENTLE BIPHASE EYE MAKEUP REMOVER. Biphase eye makeup remover (possible to use it even for the lips) is enough to shake a little and both of the segments mix together immediately. It´s nearly fragrance free, I´m smelling really mild accent of scent. Its usings is joy. You put it on the cotton pad, leave onto the eyes, wipe off and that´s it! It melts down all the makeup including mascara terribly quick and easy (unfortunately I don´t know about the waterproof things, I don´t own them). Absolutely doesn´t irritate the eyes. It leaves the skin mosturized, gentle and it´s very pleasant. It seems, that it leaves a bit greasy film, but relly not big drama. Great, effective and in fact maximum gentle eye makeup remover. 

ZNAČKA (BRAND): DIOR HYDRA LIFE PRO-YOUTH SORBET EYE CREAM
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): na vzorku nebylo uvedeno; it wasn´t written on the sample, 15 ml - plná velikost (full size)
TYP PLETI (SKIN TYPE): všechny, all
CENA (PRICE): +- 1100 Kč, +- 44 eur

Koupila bych ho? Vážně nad tím uvažuji.
Would I buy it? I´m thinking seriously about it.

ZNAČKA (BRAND): DIOR DIORSHOW EXTASE MASCARA
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 4 ml (vzorek, sample),
ODSTÍNY (COLOURS): hnědá, tmavě fialová, černá, brown, plum, black
CENA (PRICE): +- 575 Kč, +- 23 eur

Koupila bych ji? Ne, pokud plná velikost nemá zúžené hrdlo. V opačném případě by mohla stát za vyzkoušení.
Would I buy it? No, if full size doesn´t have narrowed bottle neck. In other case it´d be worth it to try.

ZNAČKA (BRAND): CHANEL GENTLE BIPHASE EYE MAKEUP REMOVER
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 10 ml - vzorek (sample), 100 ml - plná velikost (full size)
CENA (PRICE): +- 687,50 Kč, +- 27,5 eur

Koupila bych ho? Ano. Bylo skvělé s ním pracovat.
Would I buy it? Yes. It was great to work with it.

JANA

1 komentář:

  1. Řasenku nekupovat!!! Je o ničem, plná velikost stejná jako vzorek!

    Don´t buy the mascara!!! It´s about nothing, the full size is the same like a sample!

    OdpovědětVymazat