čtvrtek 21. února 2013

ZARA GORGEOUS COAT

Dobré ráno dámy,
Good morning ladies,

nosíte rády kabáty? Jo? Já taky:) Jsou elegantní, nadčasové a velice chic! V prosinci jsem si jeden takový pořídila a byla to láska na první pohled a vyzkoušení v kabince.) Nemůžu se ho nabažit. Je to jediná věc, kvůli které nechci, aby skončilo jaro:)

do you like wearing coats? Yes? Me too:) They´re smart, timeless and very chic! I´ve bought one like that in December and it was the love at first sight and trying in the fitting room.) I can´t get enough of it. It´s only the thing, because of that I don´t wanna ending up the spring:)


Je dlouhý ke kolenům, lehký, tenký, ale přesto dobře překvapivě hřejivý. Má netypický vzor a strašně zajímavou barvu (mink - norek, taková béžovo, camel, světlá mocha). Uvnitř příjemná podšívka a všude zipy, což mu dodává tak trochu casual look. Od prsou dolů (vodorovný šev) se trochu rozšiřuje do A linie, vzadu je rozparek.

It´s long to the knees, lightwear, thin, but even surprisingly warming well. It has untypical pattern and very interesting colour (mink - mink, kind of beige, camel, light mocha). Inside there´s pleasant lining and zips everywhere, what it gives to it a casual look a little bit. From the breasts down (horizontal seam) it goes wider to the A line, there´s vent on the back.


Hlavním detailem celého kabátu je parádní vysoký límec, který je neocenitelný venku ve větrném počasí, ale také skvěle vypadá. Na ramenách jsou menší vycpávky. Nebojte, žádný hráč ragby z Vás nebude:) Je vyroben převážně z vlny, takže jeho praní zajistí jedině čistírna - což je tak trochu jediné negativum.

The main detail of the whole coat is cool high collar, which is invaluable being outside in the windy weather, but also looking great. They´re the small pads on the shoulders. Don´t worry, you´re not gonna become a ragby player:) It´s made mainly from wool, so it can be only dry cleaned - what it´s a bit only one negative.



ZNAČKA (BRAND): ZARA
MATERIÁL (MATERIAL): vlna, wool
BARVA (COLOUR): mink
VELIKOST (SIZE): s
CENA (PRICE): +- 2500 Kč, +- 100 eur

Koupila bych znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Co Vy a kabáty? Nosíte? A jaké máte nejradši jejich barvy?
What about you and the coats? Do you wear them? And what their kind of colour do you like the most?

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat