úterý 29. ledna 2013

...STORY...

Hezký večer, dámy,

nemůžu to dostat z hlavy. Už jste někdy potkaly robota v restauraci? Ne? Já jo. Dnes. Uhm, tedy byla to slečna asi tak kolem 30. Bezchybný look. Středně vysoká, hubená, modré oči, nádherné, tmavé, rovné, lesklé vlasy dlouhatánské po pas a krátce střižená rovná ofina ala Cleopatra. Jo a nezírala jsem na ni nevěřícně jenom já, ale i zbytek osazenstva:), protože její robotická chůze, prkenný styl 80-leté babičky (upřímně i ty to někdy umějí líp:)) posazení se na židli a skoro držení si vlasů, aby se jí náááhodou jeden vlásek nepohnul jinak než bylo požadováno, bylo fakt nevídaně drsný! Fajn, řekla jsem si. Za svůj život jsem viděla už spousty hodně podivných individuí.


Slečna konečně sedí. Žádné halabala posezeníčko, ale distingovaně. Nohy u sebe, rovná záda, žádné lokty na stole, tak jako my normální křováci. Okamžitě si začne uhlazovat vlasy rukama. Ani nemá na nich co upravovat, bože...Hbitě vytáhne z kabelky mobil, který si položí vedle sebe a zrcátko,ve kterém kontroluje svůj vzhled. Vlasy maličko dotáhnout (vlásek na levé straně se odchyluje o 1 mm), make-up ok (taky aby nebyl, když se ještě na 100 % upravovala před vchodovými dveřmi). Dobrý. Zrcátko zavírá a ukládá vedle mobilu.


Tohle mě baví...Hodím zvědavým očkem po obsluze, co ti na to...Ti se schovaní za pultíkem dohadovali, kdo z nich k ní půjde. Zajímavý. Že by se báli? Taková kočka...Přibližně uprostřed konzumovacího procesu, slečna odkládá příbor, opět otvírá zrcátko a znovu se v něm prohlíží. Hmm. Jasně, je potřeba se přepudrovat. Po jídle slečnu chytá absťák a vzpomíná si, že neměla dlouhou dobu zrcátko v ruce a samozřejmě po něm sahá. Nedá se nic dělat. Závislost je přece závislost. Opět se kontroluje. A samozřejmě nechybí rtěnka.



What the fuck? Jak někdo může být tak zahleděnej sám do sebe? Jak to vlastně takhle někdo může vydržet se tak pořád kontrolovat, hlídat a být neustále v takové křeči? Nebo to byla jen taková póza? To přece nejde...No vlastně jde...Tohle je šílený! Pitomá, nudná, prázdná loutka bez duše. Bez života.


 Už jste někdy někoho takového viděly? Co si o ní myslíte?

Mějte se hezky a buďte normální:)

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat