pondělí 3. února 2014

MISSHA M B.B CREAM

Zdravím Vás dámy,
Hello there ladies,

vsadila bych se, že tenhle produkt Vám moc známý není, co? To mě nepřekvapuje. Není už moc k sehnání a odhaduji, že to byl jeden z prvních pokusů o b.b cream od korejské MISSHA, ze kterého byl později inovován poněkud známější VITA B.B CREAM MATTE. Proto jsem dlouho uvažovala, jestli o něm vůbec psát. Nakonec proč ne - kdyby jste ho náhodou někde potkaly...

I´d bet, this product is not so famous, right? I´m not surprised. It´s not often available and I guess, it was one of the first b.b cream experiments by korean MISSHA, that much more famous VITA B.B CREAM MATTE has been innovated later on. That´s why I´ve been thinking for long time, if to write about it. In the end why not - if you´d meet it somewhere randomly... 

M B.B CREAM obsahuje přírodní složky (např. výtažky z dýně, česneku:) a grepu), které nepoškozují a nedráždí pokožku. Dlouhodobějším používání Na a Anti shadow complexu  se pleť zklidní, je chráněna před začervenáním a udržována zdravá. Jewellery complex zajišťuje zářivost pleti.

M B.B CREAM contains natural ingredients (e.g. pumpkin, garlic:) and grapefruit extracts), which don´t damage and irritate the skin. Continuous using of Na and Anti shadow complex the skin calms, it´s protected from redness and kept healthy. Jewellery complex makes the skin bright.    

RECENZE

Jak můžete vidět na několika fotkách, b.b cream je v docela hezké, stříbrné tubě s uzávěrem a zužujícím se aplikátorem. Balení je lehké, kompaktní a bytelné.

REVIEW

As you can see on several pictures, the b.b cream is in quite nice, silver tube with the cover and narrowing aplicator. The packaging is lightweight, compact and solid.


I když je určen na citlivou pleť, tak i přesto je evidentní parfemace - řekla bych taková...květinovo-pudrová, těžší, ale avšak mnohem tlumenější než u MISSHA WATERY B.B CREAM. Konzistence je tuhší a je pravda, že se trochu obtížněji rozetírá. Barvou jde do béžova s růžovým podtónem a není to žádný horor, jak jsem se dozvěděla z jedné recenze na intearnetu. Odstín se dobře na kůži přizpůsobí, co je také zapříčiněno - BOHUŽEL - jeho nízkým krytím!

Even when it´s been specified for sensitive skin, there´s the evident scent - I´d say that...floral-powdery, heavier, but much more muted than MISSHA WATERY B.B CREAM. The consistency is thicker and it´s true, it´s been spreaded a bit harder. The colour goes to beige with pinky undertone and it´s not any horror, what I was find it out from one review in the internet. The shade´s adapting the skin very well, caused - UNFORTUNATELY - its low coverage!
  

Zakryje minimálně a i když se pokusíte vrstvit (což stejně moc ani nejde, kvůli obsahu rozjasňující složky, protože po "naďubání" produktu na stejné místo dojde k většímu rozjasnění než na zbytku pokožky - řekla jsem to nějak srozumitelně?!), středního efektu krytí stejně nedocílíte. Takže Vám poskytne pouze jemné sjednocení tónu pleti a dodá Vám prozářený "fresh look". Po asi 5 hod. se začínám lesknout. Řekla bych, že je trochu mastnější, takže když už, tak jen pro majitelky suché pleti. Škoda.

It´s been covering minimally and if you try layering (what it´s not possible so much, because of highlight ingredient content, because after product dabbing on the same place the skin is gonna get higher glow then the rest - did I tell it somehow clearly?!), you´re not gonna reach the medium coverage. So it´s providing your skin just softly even and adding you dewy "fresh look". From the beginning. Later on after approx. 5 hours I´m getting greasy. I would say, it´s a bit oily, well if so, for the owners of dry skin only. What a pity.  


NÁZEV (BRAND): MISSHA M B.B CREAM
TYP PLETI (SKIN TYPE): suchá, citlivá, dry, sensitive
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 50 ml
CENA (PRICE): 6 eur, 150 Kč

Koupila bych ho znovu? Asi ne. 1. Mizerné krytí. 2. Na moji smíšenou pleť je trochu mastný. 3. Když ho použiji, a to se stane velmi vzácně, tak jen na nějakou "lítačku kolem". A na to se prostě nevyplatí. Jako určitě ho jednou (doufám) vypotřebuji, ale určitě to není něco, bez čeho bych nemohla existovat.
Would I buy it again? Probably no. 1. Poor coverage. 2. It´s a bit oily for my combination skin. 3. When I apply it, and it´s happened very rarely, just for some "running around". It´s not worth it for that. Once I´ll (hopefully) use it up, but for sure it´s not something, what I couldn´t exist without.  

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat