pátek 1. března 2013

CHANEL JOUES CONTRASTE POWDER BLUSH

Hezký večer dámy,

konečně pátek! Nemůžu se dočkat zítřka. Coctail, asijská restaurace MedAsia, sushi, dezert...Dnes jsem pro Vás připravila článek o mé skvělé pudrové tvářence od CHANEL:) Těšte se...

it´s Friday finally! I can´t wait for tomorrow. Coctail, asian restaurant MedAsia, sushi, dessert...Today I´ve prepared for you an article about my great powder blush by CHANEL:) Look forward...

RECENZE

Balení tvářenky se mi strašně líbí - je elegantní, luxusní, minimalistické černo-bílé a jedinečný nápad sametového obalu s logem (na který se neuvěřitelně lepí prach:)) jsem nepostřehla u žádné jiné společnosti. Tímto malým detailem CHANEL tuto tvářenku "pozdvihl" do vyšší třídy.

I like the blush packaging a lot - it´s smart, luxury, minimalist black-whithe and I haven´t noticed the unique idea of velvety packaging with logo on (the dust "glues" incredibly on it) in any one company. With that tiny detail CHANEL lifted up that blush to the higher class. 



Miluju tvářenky! Za to, jak prosté jsou a při tom jaké zázraky dokáží s obličejem udělat a jak ho dokáží proměnit! Nebojte se jich! Chce to jen trochu cviku a pak uvidíte, že si bez ní život nebudete moci představit.

I love blushes! For what, how simple they are and also which miracles they can do with the face and how they can change it! Don´t be scared about them! It needs just a little bit exercise and then you´ll see, you wouldn´t be able to imagine your life without it.


Uvnitř najdete praktické velké zrcátko a malý roztomilý štěteček s velice jemnými štětinkami, který nepoužívám, ale otestovala jsem, jak se s ním tvářenka nanáší a musím Vám říct, že pokud u sebe nemůžete nebo nechcete mít štětec na tvářenku, s tímto to při troše zručnosti a trpělivosti zvládnete.

You´ll find practical big mirror and a small cute brush with very soft bristles inside, which I don´t use, but I´ve tested it, how the blush is applied with it and I have to tell you, that if you can´t or don´t wanna have the blush brush with you, you´ll manage it with a little bit skill and patience.



Můžete si vybrat z 11 úžasných odstínů. Mým favoritem se stala 72 Rose Initiale. Jedná se o nádhernou růžovou barvu, která je perfektní pro přicházející jaro. Tvářenka není úplně matná, ale neobsahuje shimmer. Obsahuje drobné mikročástečky, které odrážejí dopadající světlo. Takže Vaše tváře jsou na slunci nejen krásně růžové, ale také rozjasněné. Ne, není to highlighter! Je ultra jemně namletá, na tváři sametová, hedvábně jemná, vysoce pigmentovaná a vydrží na tvářích opravdu celý den! Není parfémovaná, ale voní mi. Jediné, co mě mrzí - práší! A docela dost, což je škoda! Tohle jí však odpouštím a asi poslední měsíc bez ní každodenně nevycházím z domu:)

You can choose from 11 gorgeous shades. My favorite one has become 72 Rose Initiale. It´s amazing pinky colour, which is perfect for arriving spring. The blush isn´t completely matte, but doesn´t contain any shimmer. It contains a tiny microparticles, which reflect the falling light. So your cheeks aren´t on the sun only nicely pinky, but also become brighter. No, it´s not a highlighter! It´s ultra softly grinded, velvety on the face, silky soft, highly pigmented and last really all day long on the cheeks! It´s not perfumed, but It smells nice for me. Only thing, what I´m sorry about - it´s dusty! And quite a lot, what´s a pity! I´m forgiving it to it and about last month I don´t go out of my home daily without it:)


ZNAČKA (BRAND): CHANEL JOUES CONTRASTE POWDER BLUSH
BARVA (SHADE): 72 Rose Initiale
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 4 g
CENA (PRICE): +- 950 Kč, +- 38 eur

Koupila bych znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Máte zkušenost s tvářenkami od CHANEL?
Do you have an experience with CHANEL blushes?

Užijte si víkend!
Enjoy the weekend!

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat