čtvrtek 26. července 2012

CLINIQUE SUPERDEFENCE SPF 25 AGE DEFENCE MOISTURIZER

Příjemné odpoledne dámy,
Pleasant afternoon ladies,

jak se máte?

Včera jsem dovypotřebovala svůj velice oblíbený hydratační krém na obličej, a tak jsem se rozhodla na jeho památku, zvěčnit své vzpomínky na něho:)

I hope, you enjoyed the weekend more then me, and you started a new week with newly charged energy!

Yesterday I finished my very favourite  face moisturizer, so I decided in its remembrance, to immortalize my memories of it:)

RECENZE

Krém SUPERDEFENCE SPF 25 AGE DEFENSE MOISTURIZER od CLINIQUE jsem koupila na letišti asi před 6 a půl měsíci. Sice nemám v oblibě zelenou barvu, ale v kombinaci se stříbrnou na mě působí velice příjemně. Po odšroubování víčka uvnitř nenajdete takový ten odtrhávací papírek, ale víčko z plastu, které když nevyhodíte, tak můžete používat dál, a hlavně, při cestování má tu výhodu, že se krém nepatlá po svrchním stříbrném uzávěru.

CLINIQUE slibuje, že se jedná o nejucelenější ochranu pleti proti viditelným známkám stárnutí obsaženou v denním hydratačním přípravku. Je vybaven na boj s důsledky emocionálního či environmentálního stresu, který může pleť poškodit. Pomáhá neutralizovat působení UVA a UVB paprsků. Je testován proti alergiím.

REVIEW

I´ve bought that cream SUPERDEFENCE SPF 25 AGE DEFENCE MOISTURIZER by CLINIQUE on the airport 6 and half months ago. Although I don´t like green, but it works very nice for me in combination with silver. You will not find a tear-off paper after inside unscrewing the cover, but plastic lid, that you will not throw away, you can continue using it, and the most importantly is, during the travelling it has the advantage, that the cream is not sticky on the upper silver lid.

CLINIQUE promises, that it´s the most comprehensive protection against the visible signs of skin aging daily moisturizer contained in the product. It´s equipped to fight the effects of environmental or emotional stress that can camage the skin. Helps to neutralize UVA and UVB rays. It´s tested against allergies.


Jestli působí proti stárnutí pleti, těžko říct. Nějaké výrazné vrásky zatím nemám, tak nemůžu posoudit. Každopádně pleť vypadá krásně, jak to říct, svěže a má přirozený look. Krém obsahuje SPF 25. Mám vyzkoušeno, že pleť po aplikaci krému určitou ochranu proti slunci má, ale určitě se to nedá srovnávat s originál krémy na opalování. To určitě ne.

Krém se vyrábí ve 3 variantách: pro velmi suchou pleť, sušší až kombinovaná (tento mám já), kombinovaná až mastná. CLINIQUE uvádí, že krém je bez jakékoliv parfemace, ale není to tak. Já cítím velice jemnou vůni (která mě osobně vůbec nevadí, spíš naopak, jsem za ni ráda), stejně tak, jako u předchozího zrecenzovaného odličovacího mléka (článek TADY)  od stejné značky. Krém bílé barvy je na pleti velice příjemný, pleť nedráždí, velice rychle se vstřebává, nezanechává pleť mastnou, hydratační účinky jsou výborné. Při aplikaci si dejte pozor na oblast kolem očí, při malinkém množství je vše OK, avšak když to přeženete, budou Vás možná trochu pálit. Jinak jsem byla s tímto výrobkem velice spokojená ve všech směrech, a nevím o ničem závažném, co by mi vyloženě nevyhovovalo.

If it works anti-aging skin, it´s hard to say. Cause I don´t have any significant wrinkles yet, so I can´t tell. Anyway, the skin looks beautiful, how to say, has fresh and natural look. The cream contains SPF 25. I´ve tried, that the skin has some protection against the sun after aplication of the cream, but it can´t be compared with the original sunscreen. Surely not. 

The cream is available in 3 versions: for dry skin, dry combination (mine), combination oily to oily. CLINIQUE states tha the cream is frangrance free, but it´s not true. I´m smelling very gentle scent (which I don´t mind at all personally, rather the contrary, I´m glad), as well as the previous review of cleansing milk (article HERE) from the same brand. The white cream is very nice, doesn´t irritate the skin, quickly absorbed, leaves no oily skin, moisturizing effects are excellent. Be carefull with the application around the eyes area, a tiny amount is OK, but when you exaggerate, you can feel your eyes "burned" a bit. Otherwise, I was happy with this product in every direction, and I don´t  know about anything serious that wouldn´t suit me.


ZNAČKA: CLINIQUE SUPERDEFENCE SPF 25 AGE DEFENCE MOISTURIZER
MNOŽSTVÍ: 50 ml
TYP PLETI: pro velmi suchou, sušší až kombinovaná, kombinovaná až mastná
CENA: +- 1390 Kč

BRAND: CLINIQUE SUPERDEFENCE SPF 25 AGE DEFENCE MOISTURIZER
QUANTITY: 50 ml
SKIN TYPE: for dry skin, dry combination, combination oily to oily
PRICE: +- 55 eur

Koupila bych znovu? Určitě ano.
Would I buy it again? Surely yes.

A já jsem zvědavá na Vaše tipy na hydratační krémy!
I´m curious about your tips of moisturizers!

Konečně půlka týdne za námi! YEAHHH:)
Finally half of week´s passed! YEAHHH:)

JANA


2 komentáře: