středa 18. července 2012

CLARINS SUN WRINKLE CONTROL CREAM FOR FACE HIGH PROTECTION UVB 30

Hezké odpoledne dámy,
Good afternoon ladies,

zrovna jsem se vrátila z pláže a při vyklízení tašky mě napadlo, že bych Vám mohla napsat o svém momentálně nejoblíbenějším opalovacím krému na obličej. Musím se přiznat, že dřív jsem to fakt podceňovala a to hodně. Každé léto jsem si spálila nos, který se mi pak asi 14 dní vkuse loupal. Dokážete se to představit...?!:) Nešlo o to, že bych žádný krém neměla, jen jsem byla prostě líná ho používat. I teď mám sem tam takovou tu tendenci to šidit, ale musím podoknout, že jsem se zlepšila! No fakt...! Tak tady ho máte:

I just came back from the beach and when I was cleaning my bag, it came to my mind, that I could write about my momentally the most favourite sun cream for the face. I have to admit that before I really underestimated it and a lot. Every summer my nose was burned, which it peeled all 14 days. Could you imagine it...?!:) It wasn´t about it, that I didn´t have any sun cream, but I was just lazy to use it. Even now I occasinally have a tendency to cheat, but I have to say, that I´ve improved! Really...! So here you are: 


RECENZE

Začnu jako obvykle - balením. Plastová tubička, v krásně žluté sluníčkové barvě, s odklápěcím víčkem, které nemusíte hledat někde na dně tašky nebo třeba v písku. Dobrý. Pokračuji dál...Bílý krém, který není svou konzistencí moc tekutý ani příliš hutný, přesně akorát! se krásně nanáší na pokožku a snadno roztírá. Velice rychle se vstřebává, nezanechává bílý film a kůže nelepí! Pokožka je hydratovaná, ale ne mastná! Tudíž nepozoruji žádnou tvorbu akné, což je další plus!  

REVIEW

I start as usuallly - packaging. The plastic tube, in a beautifully sunny yellow colour, with a hinged top, which you don´t have to search it somewhere at the bottom of bag or in the sand. Good. I continue on...The white cream that that isn´t too liquid and not too thick in consistency, just exactly! beautifully applied to the skin and easy to spread. It´s very quickly absorbed, leave no white film and the skin doens´t stick! The skin is moisturized but not greasy! So I don´t see any production of acne which is another plus!


Výrobce uvádí UVB/UVA faktor 30, což zajišťuje vysokou ochranu proti slunci. A opravdu funguje skvěle! Zatím ani jednou spálený nos! Což je teda u mě co říct:)) Krém má zabraňovat tvorbě vrásek a stařeckým skvrnám, jenže to jaksi posoudit nemůžu, že...Vlastně, kdyby jste to chtěly nějak posuzovat, musely byste používat stejný krém celý život a narovinu...kdo používá stejný krém??? Nevím o nikom! Takže, je mi líto, ale v tomhle nemůžu sloužit...Krém není voděodolný, takže je nezbytné aplikaci opakovat! Ještě jedna a asi poslední věc - CLARINS je známá svými navoněnými, někdy až převoněnými výrobky. Vůně tohoto opalováku není špatná, ale myslím, že by mohla být i o malinko lepší!

The producer says UVB/UVA factor 30, which provides high protection against the sun. And it really works great! Not even once burned nose! So this is for me to say:)) The cream is preventing wrinkles and old age spots, but somehow I can´t judge that...Actually, if you would like to judge that you would have to use the same cream for all your life and honestly...who does use the same cream??? I know about nobody! So, I´m sorry, but I can´t serve in this...The cream isn´t waterproof, so it´s necessary to repeat the application! One more and probably the last thing - CLARINS is well known for its own perfumed, sometimes over perfumed products. The smell of the sun cream isn´t so bad, but I think, it could be also better a little!


ZNAČKA: CLARINS SUN WRINKLE CONTROL CREAM FOR FACE HIGH PROTECTION UVB 30
MNOŽSTVÍ: 75 ml
POKOŽKA: všechny druhy
CENA: +- 675 Kč

Koupila bych znovu? 100 % ano.

Vy mi dejte vědět o Vašich opalovacích favoritech! Máte zvlášť opalovák na tělo a na obličej?

...tak a teď si konečně můžu dát osvěžující meloun a Vám, mé dámy, přeji hezký zbytek dne!

BRAND: CLARINS SUN WRINKLE CONTROL CREAM FOR FACE HIGH PROTECTION UVB 30
QUANTITY: 75 ml
SKIN: all the types
PRICE: +- 27 eur

Would I buy it again? 100 % yes.

Let me know about your favourite sun protection creams! Do you use sun cream for body and for the face?

...well, I can take refreshing water melon finally and I wish you, my ladies, nice rest of the day!



JANA



Žádné komentáře:

Okomentovat