pátek 20. července 2012

JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE X COLLECTION EDT

Příjemné páteční odpoledne dámy,
Nice Friday´s afternoon ladies,

konečně je tu pátek a víkend před námi. Víkend strávím prací (protože práce přece šlechtí, jak všechny víme, to určitě haha)...Každopádně na PC se během soboty a neděle určitě nedostanu.

finally there´s Friday and weekend ahead. I´m gonna spend a weekend of work (because the work breed, how we all know, yes sure haha)...Anyway, during Saturday and Sunday I will not get on PC definitely.


V dnešním postu bych Vám ráda ukázala svoji novou toaletní vodu. A ne, není to Body od BURBERRY, jak jsem plánovala předtím. Na poslední chvíli jsem změnila názor a koupila EDT CLASSIQUE X COLLECTION od JP GAULTIERa. A nelituji!

In today´s post I´d like to show you my new EDT. And no, It´s not Body by Burberry, as I´ve planned before. At the last minute I changed my mind and I bought EDT CLASSIQUE COLLECTION X by JP GAULTIER. And I don´t regret!


RECENZE

Flakonek této limitované edice (Classique X collection byla inspirována kolekcí podzim/zima 2009/2010) byl umístěn do plechovky, který JPG používá místo klasické papírové krabičky. "Ženské tělo" je ve světle růžové barvě s černým X "kolem krku". Vůně je absolutně letní! Svěží, lehounká a nevtíravá! Co mě mrzí je její výdrž - ta je tedy opravdu nic moc! Škoda!

HLAVA: bergamot, mandarinka
SRDCE: kosatec, květ pomerančovníku
ZÁKLAD: virginský cedr, vanilka

REVIEW

Flacon of this limited edition (Classique X collection was inspired by a a collection of autumn/winter 2009/2010) was placed in a can, which JPG uses instead of traditional paper boxes. "Female body" in the light pinky colour with a black X "around the neck". The smell is absolutely summer! Fresh, lightweight and unobtrusive! What I regret is the resistance - it´s not really much! That´s a pity!

HEAD: bergamot, mandarin
HEART: iris, orange blossom
BASIS: virginia cedar, vanilla


ZNAČKA: JEAN PAUL GAULTIER EDT CLASSIQUE X COLLECTION
MNOŽSTVÍ: 20 ml, 50 ml, 100 ml (všechna množství pouze ve verzi EDT), sprchový gel 100 ml
CENA: +- 920 za 20 ml a více

BRAND: JEAN PAUL GAULTIER EDT CLASSIQUE X COLLECTION
QUANTITY: 20 ml, 50 ml, 100 ml (all amounts are only in versions of EDT), shower gel 100 ml
PRICE: +- 37 eur for 20 ml and more

Nádherný spot - mrkněte - http://www.youtube.com/watch?v=LgvRwUksjMM
Wonderfull spot - have a look - http://www.youtube.com/watch?v=LgvRwUksjMM

Užijte si víkend!!!
Enjoy the weekend!!!

JANA


Žádné komentáře:

Okomentovat