středa 5. prosince 2012

KÉRASTASE REFLECTION CHROMA REFLECT

Přeji hezkého Mikuláše dámy,
Wish you nice Nicholas´ day ladies,

na dnešní den, jakožto milovnice sladkostí a všech možných i nemožných dezertů, jsem se těšila:) Abych Vás taky něčím obdarovala, připravila jsem pro Vás článek o masce na vlasy.) Užijte si to:)

I´ve looked forward to today, as a lover of something sweet and all of possible and impossible deserts:) To give you something also, I prepared an article about hair mask for you.) Enjoy it:)

RECENZE

Kde začít...Jedná se o nejlepší masku na vlasy s nejlepšími výsledky, kterou jsem kdy vyzkoušela. Perfektní a úžasná. Nemůžu najít ta správná slova. Jo, až tak:)

REVIEW

Where to start...This is the best hair mask with the best results, what I´ve ever tried. Perfect and wonderful. I can´t find the right words. Yes, like that:)



Balení celého výrobku je velice elegantní. Papírová krabička s celofánem okolo a uvnitř umělohmotná dózička. To vše v holčičí tmavě růžovo-fialové barvě.

The packaging of the product is very smart. The paper box with cellophane around and plastic jar inside. All of it is in girlie dark pink-purple colour.


Konzistence masky je gelovo krémová (více gelová), ve světle růžovo-fialové barvě, s nádhernou vůní, která mi maximálně připomíná lesní ovoce. Když ji začnete mnout a zahřívat mezi prsty, cítíte její hedvábnou jemnost a jakoby začne tát. Výsledný efekt: vlasy jsou po použití opravdu lesklé (jak je to uvedeno v názvu:)), značně jemnější na dotek, poddajnější, hydratovanější a uhlazenější. Nanášejte do délek a opláchněte. Co víc si přát?!

The consistency of the hair mask is gel creamy (more creamy), in the light pink-purple colour, with amazing fragrance, which reminds me forest fruit maximally. When you begin to rub and get warmer between the fingers, you can feel its silky smoothness and it starts to melt. Final efect: after applying the hair are really shiny (how it´s in the name:)), much more smoother, rulier, more hydrate and sleek. Apply to the lenghts and rinse off. What to wish more?!


Pro příznivkyně bio a přírodní kosmetiky to asi nejspíš nebude:), ale pokud hledáte opravdu nějaký s.o.s. výrobek pro vlasy, které jsou suché a potřebují hloubkovou všestrannou péči, tak jste ho právě našly! Kdo nevyzkouší, neuvěří!

It´ll not be the best for the fans of bio and natural cosmetics:), but if you search really some s.o.s. treatment for the hair, which are dry and need deep general care, you´ve already found it now! Who doesn´t try, doesn´t believe! 


ZNAČKA (BRAND): KÉRASTASE REFLECTION CHROMA REFLECT
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 200 ml
CENA (PRICE): +- 575 Kč, +- 23 eur

Koupila bych ji znovu? Ano určitě.
Would I buy it again? Yes sure.

Poznámka: Mimochodem zítra mám schůzku v beauty klinice TRANSFORMA v Attard. Nemůžu se dočkat.
Note: Btw I´m having an appointment in beauty clinic TRANSFORMA in Attard tomorrow. Can´t wait.

Zkusily jste nějakou masku od KÉRASTASE? A byly jste taky tak nadšené jako já?
Have you ever tried any hair mask by KÉRASTASE? And have you been so excited like me?

JANA




Žádné komentáře:

Okomentovat