neděle 18. listopadu 2012

DKNY WATCH

Hezký večer, dámy,
Nice evening, ladies,


víkend znovu za námi a i když tak mrknu na datum, uvědomila jsem si, že tu jsou za chvíli Vánoce!!! To je strašný, jak ten čas letí...!


Jak už víte, jsem hodinkový maniak. A není to o tom, že bych jich měla kvanta. To právě, že vůbec ne. Mám pouze 3, sice malinko dražší, ale peněz za ně utracených nelituji.

Moje stříbrné GUESS  jste už viděly, tak tedy dnes přišla řada na moje "zlaté" DKNY (jak jinak než opět v pánském stylu). A jsou vážně perfektní. Velký ciferník orámovaný zlatými drobnými kamínky, tři další malinké ciferníčky uvnitř, řemínek složený z malých dílků. Jediný problém je ten, že jsou ze starší kolekce a v obchodech je nejspíš neseženete. Ale od čeho byl vynalezen Ebay, že?;) I mě doputovaly až z Austrálie:)

A protože přesnost je výsada králů - v našem případě královen - doufám, že i VY máte své hodinkové favority...a jestli třeba ne, Vánoce přicházejí...;)

the weekend´s already passed and when I check the date, I realize, that the XMAS´re coming soon!!! It´s weird, how the time´s running...!

How you know already, I´m a watch maniac. And it´s not about it, that I´d have a lot of them. Not at all. I´m having only 3, a bit more expensive, but I don´t regret to spend money for them.

You´ve already seen my silver one GUESS, so today is time for my "golden" DKNY (again in the male style). And they´re really perfect. The big dial clock framed with golden small stones, three more little dial clocks inside, watch strap made up of small pieces. Just one problem, they´re from the older collection and probably you will not find them in the shops. But because of what reason Ebay was invented, right?;) They arrived from Australia for me:)

And because of the exactness is king´s privilege - in our case queen´s - hope, that even you´re having your watch´s favourites...and maybe if not, XMAS´re coming...;)




ZNAČKA: DKNY
MODEL: NY 4843
CENA: +- 4000 Kč

BRAND: DKNY
MODEL: NY 4843
PRICE: +- 160 eur

Koupila bych znovu? Ano.
Would I buy them again? Yes.

Mějte hezký zbytek večera a hodně sil při pondělku:)
Have a nice rest of the evening and a lot of power on Monday:)

JANA


Žádné komentáře:

Okomentovat