středa 21. listopadu 2012

CHANEL PURETÉ IDÉALE MATTIFYING FLUID

Hezkou středu, milé dámy,
Pretty Wednesday, dear ladies,

jsem absolutně nadšená. Konečně se mi podařilo objevit pleťový fluid, který je vážně bomba. Takže pokud jste majitelky, stejně tak jako já, smíšené pleti, určitě se vám tento tip bude hodit.

I´m absolutely excited. Finally I´ve managed to find face fluid, which is really bomb. So if you´re the owners of, the same like me, combination skin, this tip´s gonna be useful for you for sure.

RECENZE

Jde konkrétně o matující fluid z řady PURETÉ IDÉALE od CHANEL. Po rozbalení elegantní bílo černé papírové krabičky na mě vykoukla zajímavě řešešená a určitě tvarem neokoukaná umělohmotná lahvička. Na fotkách se zdá bílá, ale ve skutečnosti je mírně zelenkavá. Samotný fluid se snadno dávkuje pomocí pumpičky s logem CHANEL nahoře.

REVIEW

It´s specifically mattifying fluid coming from PURETÉ IDÉALE range by CHANEL. In an interesting way made and surely unhackeyed shaped plastic bottle peeped out for me after unpacked a smart white black paper box. It seems to be in white colour, but It´s lightly green in real. The fluid has been dosed with the help of the little pump with logo CHANEL up there.


Fluid má po vymáčknutí z lahvičky bílou barvu, avšak i po letmém dotyku ihned zprůhlední. Z toho je jasné, že se jedná o krémovo-gelovou konzistenci, lehkou jako pírko. Fluid se krásně lehoučce roztírá, blesku rychle se vsakuje do pokožky, má příjemnou velice jemnou parfemaci, výborně hydratuje a teď to hlavní -  pleť okamžitě zmatní a dodá jí nádherný sametový vzhled. Přitom ostatní sušší místa obličeje nevysušuje. Ani trošku. Póry neucpává, netvoří se žádné akné a zpozorovala jsem, že se mi pleť zlepšila (i když je pravda, že žádné velké problémy jsem s ní nikdy neměla) a vidím velice pozitivní účinky. Následné nanesení make-upu se provádí lehce, make-up nikam "neujíždí" a ani nijak nešmouhuje.

After pumping out the fluid has white colour, but after fleeting touch it´s changed to transparent immediately. It´s clear, it´s creamy-gel consistency, light as a little feather. Fluid is nicely easily spreading, it soaks up very fast to the skin, it has very pleasant frangrance, greatly moisturizes and mainly - the skin gets matte and it´s beautiful velvety finish look. But in fact it doesn´t get dry any other drier places. In no way. It doens´t fill up pores, doesn´t create acne and I´ve noticed, the skin´s get better (white it´s true, I´ve never had big problems with it) and I see a really positive effects. After applying make-up is doing easy, make-up doesn´t slide out and doesn´t do smudges.

Za mě naprostá spokojenost a velice doporučuji.
I´m totally satisfied and really recommend it.


ZNAČKA: CHANEL PURETÉ IDÉALE MATTIFYING FLUID
MNOŽSTVÍ: 50 ml
PLEŤ: smíšená až mastnější
CENA: +- 1325 Kč

BRAND: CHANEL PURETÉ IDÉALE MATTIFYING FLUID
QUANTITY: 50 ml
SKIN: combination to oily
PRICE: +- 53 eur

Koupila bych znovu? Absolutně.
Would I buy it again? Absolutely.

A jaké jsou Vaše matující fluidy, séra, krémy...?
And what your mattifying fluids, serums, creams are...?

Mějte se krásně.
Have a good time.

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat