neděle 16. září 2012

ESTÉE LAUDER PURE COLOR EYESHADOW

Dobré ráno, dámy,
Good morning, ladies,

jak jsem v minulém článku vzpomněla na příchod podzimu, okamžitě se mi vybavila nesmrtelná kombinace barev šedé a růžové, kterou v těchto sychravých měsících prostě miluju! Jak na oblečení, tak make-up! Kouřové šedé oči a matné tělově růžové rty jsou prostě bomba! Vyzkoušejte!

how I mentioned autumn arriving in the last article, it called to mind me immediately immortal combination of the grey and pink colours, which I just love in those raw months! On the clothes, even make-up! Smoky grey eyes and matte nude pinky lips are just bomb! Try it!

RECENZE

Quatro mini paletka očních stínů, PURE COLOR od ESTÉE LAUDER, v nádherné, luxusní, lesklé, tmavě modré krabičce se zlatým monogramem EL na levé straně a velice netradičním otvírání, patří na podzim mezi mé nejoblíbenější z jednoho prostého důvodu. Zvolené odstíny se skvěle barevně doplňují (30 Sugar Cube, 13 Tranquil Moon, 63 Templing Mocha, 72 Amazing Grey). Uvnitř najdete malinkaté zrcátko, které tedy nepoužívám, ale v případě nouze poslouží dobře a jednoduchý pěnový mini aplikátor, který je...no...nic moc...Ale budiž.

REVIEW

Quatro mini palette of eyeshadows, PURE COLOR by ESTÉE LAUDER, in worderful, luxury, shiny, dark blue small box with golden monogram EL on the left side and really untraditional opening, belongs between my most favourite during autumn because of the one simple reason. Selected eyeshadows complement colourly each other (30 Sugar Cube, 13 Tranquil Moon, 63 Templing Mocha, 72 Amazing Grey). Inside you will find a small mirror, which I don´t use, but in the case of emergency helps well and the small foamy mini applicator, which is...hmm...nothing special...but well.



Samotné stíny: barvy jsou super, bílý a růžový odstín působí sametověji a mají velice lehoulinký shimmer, šedé stíny mají trošinku více shimmeru. Pracuje se s nimi pohodlně, nanášejí se dobře, nedělají fleky a šmouhy, do vrásek se slévají minimálně, přečkaly i vysoké letní teploty (samozřejmě ne 24 hodin, to nezvládne nic), snadno se odličují i základními odličovacími přípravky, pigmentace v pohodě, práší zanedbatelně. Na očích vypadají fantasticky, tak proč ne...!!!

The eyeshadows themself: the colours´re super, white and pink one look velvety and have very light shimmer, the grey ones have a bit more shimmer. The working with them is very comfortable, applying is very good, don´t stains and blurs, melt in the wrinkles minimally, survived even high summer temperatures (of course not 24 hours, nothing can manage it), easy to remove even with the basic face cleansers, pigmentation is ok, dusting negligibly. They look fantastic on eyes, so why not...!!!



ZNAČKA: ESTÉE LAUDER PURE COLOR EYESHADOW
CENA: zapomněla jsem

BRAND: ESTÉE LAUDER PURE COLOR EYESHADOW
PRICE: I forgot it

Koupila bych je znovu? Jistě.
Would I buy it again? Sure.

Jste taky takoví blázni do šedé a růžové? Jaké další kombinace máte rády Vy?
Are you also those mads about grey and pink? What else combinations do you like?

Hezký den!
Have a nice day!

JANA

2 komentáře: