pátek 14. září 2012

CLINIQUE CLARIFYING LOTION 2

Hezký pátek, dámy,
Nice Friday, ladies,

včera byl první větrný a chladnější večer. Bohužel. Známka pomalu končícího léta a příchodu podzimu. Nevýhoda pro mě, že se nedalo sedět někde venku, za to výhoda pro Vás, že jsem zůstala hezky doma na gauči a napsala tento článek věnovaný pleťové vodě CLARIFYING LOTION 2 od CLINIQUE. Tak se do toho dáme...

yesterday it was first windy and a bit cooler evening. Unfortunatelly. The sign of the slowly ending summer and coming of autumn. The disadvantage for me, I couldn´t sit somewhere outside, the advantage for you, I´ve stayed nicely on the sofa at home and I wrote this article dedicated to face lotion CLARIFYING LOTION 2 by CLINIQUE. Let´s start...

RECENZE

Absolutně jsem byla překvapená (jo nevěřila jsem vlastním očím a asi 2x kontrolovala název výrobku) z hororového článku na toto téma od jedné slečny na internetu. Popisovala v něm, jak je tato voda na "dvě věci" a jaké strašné problémy měla po použití s pletí. O následné dlouhodobé léčbě ani nemluvě. Upřímně, kdybych se rozhodovala o koupi tohoto výrobku a četla její recenzi, které bylo jedné velké negativum, na 100 % bych si ho nekoupila.

Chci hned na začátku říct, že já osobně tuto pleťovou vodu snáším naprosto v pohodě a nemám s ní jediný problém! Nechce se mi věřit, že by měla takové kontroverzní účinky a ani se mi nechce tvrdit, že slečna lže. Je to opravdu prazvláštní a fakt by mě zajímalo, kde je zakopanej pes...

Takže...CLARIFYING LOTION je "druhým krokem" z řady výrobků 3-STEP SKIN CARE a na trhu je k dostání ve 4 modifikacích (přesně tak, číslo u názvu odpovídá danému typu pleti: 1 - velmi suchá až suchá, zelená; 2 - suchá až kombinovaná, fialová; 3 - kombinovaná až mastná, růžová; 4 - mastná, světle modrá).

REVIEW

I was surprised absolutely (yeah, I didn´t believe my own eyes and I checked the name of the product aprox. 2 times) because of the horror article about this topic by one miss on the internet. She described in, how that face lotion is just for "two things" and how big problems she had with her skin after using. And I don´t speak about the long therm recovery. Honestly, if I´d decided about shopping this product and I read her review, which was one big negative, I wouldn´t buy it for 100 %.

From the beginning I want to say, that me personally, I´m tolerate this face lotion very well and I don´t have any problem with! I couldn´t believe, that it´d have so controversial effects and even I don´t want to claim, that that miss lies. It´s really odd and I´d be very interested, where´s the rub...

Well...CLARIFYING LOTION is "the second step" from the products 3-STEP SKIN CARE and is available in the market in 4 modifications (exactly, the number with the name corresponds to the type of the skin: 1 - very dry to dry, green; 2 - dry to combination, purple; 3 - combination to oily, pink; 4 - oily, light blue).


Balení - průhledná, lehká, plastová láhev se stříbrnými a bílými popisky a se šroubovacím, vždy světle zeleným uzávěrem. Klasika. Nelíbí se mi jedna věc, kterou chytře vymyslel CLINIQUE. Strašně velký otvor, kterým pokaždé vyteče zaručeně větší množství pleťové vody, než ve skutečnosti potřebujete. Pro spotřebitele - nežádoucí rychlý ubýtek, tím pádem rychlejší spotřeba peněz za další výrobek, pro CLINIQUE - samozřejmě rostoucí business. I když na druhou stranu, je to individuální, já tuhle pleťovou vodu při tomto množství používám minimálně rok určitě!

Co se týká plnění vlastností, pro které je určena. Čistí pleť a odstraňuje nečistoty a make-up skvěle. Pleť vypadá svěže, zdravě a má přirozený lesk. Navíc je mnohem hladší a trochu stahuje póry. Jediným mínusem je vůně (s tímto se slečnou každopáně souhlasím), zapříčiněná obsahem alkoholu, která je opravdu hrozná a s tím by CLINIQUE mohl něco udělat, to je pravda! Nepoužívejte na oči! Jedna věc, dámy! Upozorňuji, že CLINIQUE nikde neuvádí, že tato pleťová voda je bez alkoholu! Čtěte složení a pak nebudete zklamané a nebudete nadávat. Pravdou je, že voda lehce vysušuje, ale když si obličej potom nakrémujete, je všechno v pohodě.

Packaging - transparent, light, plastic bottle with silver and white captions and with screw, always light green cap. Classic. I don´t like one thing there, which CLINIQUE invented very wisely. Really big hole, which  always bigger amount of the face lotion everytime surely coming out than you need obviously. For consumers - undesirable fast decrease, so I means faster money consumption for the next product, for CLINIQUE - of course increasing business. Although on the second side, it´ s individual, I use this face lotion with that quantity minimally a year surely!

What about carrying out of characteristics, for which is intended for. It cleans the skin and removes all the impurities and make-up excellently. The skin looks freshly, healthy and has a natural glowing. In addition it´s much smoother and a bit refines the pores. Just once minus is the fragrance (I agree completely with miss), because of alcohol content, which is really terrible and CLINIQUE could do something with it, it´s true! Don´t use for your eyes! Only one thing, ladies! Warning, that CLINIQUE don´t present nowwhere, that this face lotion is without alcohol! Read the composition and than you´ll  not be disappointed and won´t swear. The true is, that this face lotion dries the skin a little, but when you moisturize your face then, everything´s allright.


 
ZNAČKA: CLINIQUE CLARIFYING LOTION 2
PLEŤ: suchá až kombinovaná
MNOŽSTVÍ: 400 ml
CENA: +- 600 Kč

BRAND: CLINIQUE CLARIFYING LOTION 2
SKIN: dry to combination
QUANTITY: 400 ml
PRICE: +- 24 eur

Koupila bych ji znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Podělte se se mnou o Vaše zkušenosti s tímto výrobkem!
Let´s share your own experiences with that product with me!

JANA





Žádné komentáře:

Okomentovat