středa 23. dubna 2014

NYX EYE/EYEBROW PENCIL

Hezkou středu dámy,
Beautiful Wednesday ladies,

dnes to bude o multifunkční tužce na oči a obočí od NYX, kterou jsem si vybrala v úžasně přirozené barvě 915 Taupe, kterou určitě mohu doporučit pro všechny světlé typy jako jsem i JÁ. Dodá měkký akcent, ale nikdy nevypadá tvrdě!

today It´s gonna be about multi-functional eye and eyebrow pencil by NYX, that I have choose in amazing natural shade 915 Taupe, which surely I can recommend for all fair types as I am also. It´s gonna add soft accent, but never looks harsh!


RECENZE

Balení je příjemná klasika: kulaté, dřevěné, černo-bílý lesklý povrch, s plastovým víčkem a druhý konec v odstínu tužky. Je akorát měkká a má bohatě pigmentovanou matnou světle hnědou barvu, která je na očích úžasně přirozená. Tužka krásně lehce klouže po nahé kůži - to je fajn, ale pokud ji chcete nanést např. na stín, už to jde hůř. Musíte ji reaplikovat vícekrát, což mi teda docela vadí. Není doteku-odolná ani voděodolná, ale pokud neslzíte a vyhnete se mnutí očí, výdrž má velice slušnou - dá i 12 hodin. Ještě poslední věc - je o nějaký ten milimetr širší než otvor mého ořezávátka - strašně těžce se s ní v ním otáčí a tím komplikuje její ořezávání.

REVIEW

The packaging is lovely classic: round, woody, black-white shiny surface, with plastic cover lid and the other end in the shade of pencil. It´s been soft just right and it´s had rich pigmented matte light brown colour, which is wonderfully natural on the eyes. The pencil glides pretty easy on the naked skin - that´s fine, but if you wanna apply it e.g. on the eyeshadow, it´s more difficult. You have to reapply it several times, what is quite annoying. It´s not been touch-proof not even waterproof, but if your eyes don´t get watery and you avoid rubbing of your eyes, its lasting is very decent - gives even 12 hours. Just the last thing - it´s few millimetre wider then the hole of my sharpener - it´s awfully hard to turn with it inside and that´s why it makes complicated its sharping.   


NÁZEV (BRAND): NYX EYE/EYEBROW PENCIL
ODSTÍN (SHADE): 915 Taupe
CENA (PRICE): 4,95 eur, 124 Kč

Koupila bych ji znovu? Ano, patří k lepšímu průměru. Na oči si sice dovedu představit něco lepšího, ale na obočí ji používám velice ráda.
Would I buy it again? Yes I would, it belongs to better average. I could imagine something better on my eyes, but I like using it for my eyebrows very much.

Jakou tužku byste mi doporučili Vy?
What kind of pencil would You recommend to me?

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat