pondělí 19. května 2014

L´ERBOLARIO LODI IRIS BAGNOSCHIUMA

Zdravím Vás dámy,
Hello there ladies,


je to zvlastni pocit. Jako kdyz Vam useknou ruce zpusobi temer 2 tydny bez pocitace. Najednou si uvedomite vyjimecnost a vzacnost veci, kterymi jsme bezne obklopeni. Timto prispevkem bych se chtela oficialne rozloucit s ceskou diakritikou;)
 
this is odd feeling. The same as when they cut Your hands caused almost 2 weeks without computer. All of the sudden you just realize rarity and preciousness of the things, which we've been surrounded with them commonly. I'd like to say goodbye to the czech diacritics officiallly in this post;)
 
-------------------
   

ráda bych Vám představila kosmetickou značku, která pro mě byla donedávna velkou neznámou. Italské L´ERBOLARIO se pohybuje na trhu už 35 let s obrovským sortimentem 600 produktů vytvořených pro tělo, tvář, vlasy, ochranu proti slunci, dětskou pokožku a prostředí domova.

I'd like to introduce You a cosmetic brand, which was big unknown one for me untill recently. Italian L'ERBOLARIO has been already working for 35 years on the market with huge range of 600 products created for body, face, hair, sun protection, baby skin and home enviroment.

Prezentuje se vysokou kvalitou, různými certifikáty a respektem k životnímu prostředí a zvířatům. Tváří se "přírodně" - ale...složení mého dárku zas až tak úplně příroda není. 

Nicmene, pojďme se na to podívat blíž...

It's has been presenting itself with high quality, different certificates and respect to the enviroment and animals. It's been facing 'naturally' , but...the ingredients list of my received gift was not so much natural.

However, let' s have a look closer...



RECENZE

Všeobecně nejsem fanda fialových odstínů, ale v tomhle propojení designu mi vůbec nevadí! Z papírové krabičky s vyobrazeným kosatcem jsem se toho moc nedozvěděla - je to totiž všechno v italštině - takže nic pro mě:) Velice sympatické a působící tak trochu eco je vtipně-chytře využitý vnitřek krabičky informujici o kompletní řadě IRIS a jejích produktech.

REVIEW

Generally I'm not a fan of purple shades, but I don't mind at all in this design connection! I have not found out a lot from the paper box with pictured iris on - cause there's everything in italian - so nothing for me:) Very sympathetic and looking a bit eco is funny-clever used out the inside of the box providing the info about complete IRIS range and its products.


Na první pohled vypadá lahvička čistě a elegantně. Je vyrobena z průhledného (vidíte, kolik vám zbývá) odolného plastu, má pohodlné klikací víčko (žádné složité šroubování apod.) a velikostně je parádní na cestování.

At the first sight the bottle looks clean and smart. It's made of transparent (you can see the left over) resistant plastic material, it has comfortable click cover lid (not any difficult screw cap a so on) and it's travel size friendly.


Gel je průhledný-světle žlutý a má očekávanou konzistenci. Vůně je rozhodně jarní - květinová - kosatcová. Hezká, to ano, ale upřímně není můj styl. Sama bych si ji nikdy nevybrala. Jinak se mi zdá, že gel pění trochu méně (to bohužel dělají všechny "shower gels"), ale umyje normálně a nevysušuje! 

The gel is pure-light yellowish and it has expected consistency. The scent is definitely spring - floral - iris. Nice, it is, but honestly it' s not my style. I'd never pick it out myself. It seems to be foaming a little bit less (unfortunately all 'shower gels' do that), but anyway has been washing normally and has not been drying out!

Pokud toužíte něco od L´ERBOLARIO vyzkoušet, v klasických obchodech nebo supermarketech na nic nenarazíte - navštivte proto http://www.erbolario.co.uk/,  specializová studia (např. Krystle Kolour Tips - Qrendi, nebo kontaktujte dealera. 


If you have been desperate trying out something by L'ERBOLARIO, than you're not gonna meet it in classic shops or supermarkets - just visit http://www.erbolario.co.uk/, specialized studios (e.g. Krystle Kolour Tips - Qrendi, or contact a dealer.

NÁZEV (BRAND): L´ERBOLARIO LODI IRIS BAGNOSCHIUMA
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 250 ml
CENA (PRICE): +- 9,50 eur (online), +- 237,50 Kč (online)

Koupila bych ho znovu? Určitě ne. Je drahý - pro mě je to obyčejný sprchový gel s vůní, která mi neučarovala.
Would I buy it again? No, I would not for sure. It´s pricey - it´s just ordinary shower with the scent, which it has not been charming to me.

Dobrý začátek nového týdne!
Good start of the new week!

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat