sobota 4. ledna 2014

KÉRASTASE ELIXIR ULTIME OLÉO COMPLEXE BEAUTIFYING OIL MASQUE

Příjemné odpoledne dámy,
Pleasant afternoon ladies,

jak už víte, na vlasovou péči mám vysoké nároky, a proto se nebojím investovat do nových produktů. Minulý rok jsem byla nadšená z KÉRASTASE REFLECTION CHROMA REFLECT a po jejím vypotřebováním jsem chtěla zkusit něco dalšího z rodiny KÉRASTASE.   
Zvolila jsem novinku z řady ELIXIR ULTIME pro všechny typy vlasů s unikátní kombinací 4 olejů (corn germ, camellia, argan a pracaxi) a bez parabenů a silikonů - pokud čtu dobře na krabičce.

how you already know, I´ve been making high claims to hair care, and that´s why I´m not scared to invest into new products. Last year I was excited about KÉRASTASE REFLECTION CHROMA REFLECT and after I´ve used it all I wanted to try something else from KÉRASTASE family.
I choose new one of ELIXIR ULTIME range for all hair types with unique combination of 4 oils (corn germ, camellia, argan and pracaxi) and without parabens and silicones - if I´ve been reading well on the box.
RECENZE

Tuto masku koupíte zabalenou v hezké "zlaté" papírové krabičce. Samotná plastová dóza, také samozřejmě ve "zlatě":), má pro KÉRASTASE typický tvar a celkový design hodnotím velmi pozitivně.

REVIEW

You buy this hair mask packed in nice "golden" paper box. Its plastic jar, of course in "gold":) as well, it has KÉRASTASE typical shape and overall I evaluate design very positive.


Maska, světle hořčicové barvy s lehkým na vlasech neviditelným shimmerem, má hutnou konzistenci a z vlasů nestéká. Necháte v délkách a na konečcích působit 5 - 10 min. a opláchnete. Snadné, téměř bez čekání a vlasy nejsou zatížené.  Její vůně je však pro mě problém. Není to úplně jisté, ale vypozorovala jsem, že každá věc, která obsahuje arganový olej, smrdí velice podobně. Takže tímto mě ani Vás určitě neoslní!

The mask, light mustard colour with little bit shimmer invisible on your hair, has thick consistency and doesn´t flow down. You leave working it into your lengths and ends for 5 - 10 min. and then rinse it off. Easy, almost without waiting and hair´re not weighted down. Its scent is problem for me. It´s not sure, but I found it out, every staff, which contains argan oil, stinks very similar. So it´s not gonna dazzle me or You for sure! 


A jak s vlasy pracuje? No, musím říct, že je jen lehce zhydratuje, lesku poskromnu a pořád zůstávají hrubší. Celkový efekt nic extra a očekávala jsem od ní mnohem více.

And how has it been working with hair? Well, I have to say, it´s been moisturizing them very slightly, adds a few shine and they´re still coarse. 


NÁZEV (BRAND): KÉRASTASE ELIXIR ULTIME OLÉO COMPLEXE BEAUTIFYING OIL MASQUE
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 200 ml
CENA (PRICE): 22 eur, 550 Kč

Koupila bych ji znovu? Pravděpodobně ne. Není úplně špatná, ale mým potřebám není dostačující.
Would I buy it again? Probably I wouldn´t. It´s not totally bad, but it´s not enough for my needs.

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat