úterý 1. října 2013

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP LIPID-REPLENISHING BODY BALM

Zdravím Vás milé dámy,
Hello there dear ladies,

moje pokožka těla není nijak náročná, suchá a nepotřebuje žádnou extra péči. Jsou ale dny, kdy cítím a hlavně vidím, že má chuť se "napít". A proto, že chci být na tyto okamžiky pokaždé připravená, zapátrala jsem u LA ROCHE-POSAY a tohle objevila...Tělový balzám, bez parabenů, bez parfemace, určený pro extrémně suchou pokožku se sklony k podráždění, svědění a atopickým problémům, vhodný také pro miminka a děti.

my skin isn´t  exacting, dry (it´s a bit more drier during the summer) and doesn´t need any extra care. There´re some days, when I´ve been feeling and mainly seeing, that it would like to "drink". And that´s why, I always wanna be prepared for these moments, I´ve been searching in range of LA ROCHE-POSAY and I found this...Body balm, paragen free, fragrance free, formulated specifically for extreme dryness, prone to irritating, itching and atopy problems, is adapted to the skin of babies and children. 


RECENZE

Velké plastové balení v tradiční bílé barvě s praktickou pumpičkou, která pro mě byla jedním z hlavních kritérií koupě. Bleskurychlá manipulace a už žádné další komplikované zavíraní s produktem na rukou. Balzám má bílou barvu a hutnou konzistenci (stačí Vám aplikovat menší množství). Výrobce uvádí, že je bez parfemace, no ale já nějakou cítím. A upřímně - nemám ji moc ráda! I když zvyknout se na ni dá, ostatně tak jak skoro na všechno:) Připomíná mi to vůni plastů. Nemůžu si pomoct. Takže tohle je, pro mě, jediný problém. Jak má hutnou texturu, velice rychle a dobře se vsakuje do pokožky. Ze začátku je trochu mastnější, ale výsledky jsou fastastické. Hydratuje vážně skvěle a zanechává kůži nádherně jemnou! Pnutí a svědění je pryč. Absolutně doporučuji.

REVIEW

This is the big plastic bottle in traditional white colour with practical little pump, which was one of the main standards purchasing for me. Manipulation quick as a flash and no more complicated closing down with the product on your hands. The balm has white colour and thick consistency (it´s enough applying smaller amount). The producers´re saying, it´s  fragrance free, but I smell something. And honestly - I don´t like it much! Even you can use to it, actually like everything:) It reminds me smell of the plastic. I can´t help myself. So this is, for me, only one problem. Through thick texture, it soaks up fast and good into the skin. It´s a bit greasy from the beginning, but the results are fantastic. It hydrates really very well and leaves the skin amazingly smooth! Stressing and itching are gone. I can recommend it absolutely.  


Tento tělový balzám se stal mým současným oblíbencem a právem zaujímá přední místo na mém nočním stolku. Je zde neustále nadosah, když ho nejvíc potřebuji.

This body balm has become my current favourite one and by right it takes a front position on my bedside table. It´s been here close to me, when I need it the most.


NÁZEV (BRAND): LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP LIPID-REPLENISHING BODY BALM
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 400 ml
CENA (PRICE): 21 eur, 525 Kč

Koupila bych ho znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Vyzkoušely jste ho již?
Have you already tried it?

JANA




Žádné komentáře:

Okomentovat