pátek 15. března 2013

DIOR ROUGE SÉRUM

Příjemný páteční večer, milé dámy,
Pleasant Friday´s evening, dear ladies,

v dnešním postu bych Vám ráda představila produkt na rty, kterých dle mého názoru není nikdy dost:) Rouge Sérum od DIOR.

in today´s post I´d like to introduce the lip product to you, which in my opinion they´re never enough:) Rouge Sérum by DIOR.

RECENZE

V hezké tmavě modré papírové krabičce naleznete malý letáček s pár informacemi o produktu, o kterém si dokonce můžete počíst v 16 jazycích. Samotné rouge sérum vypadá fantasticky a nemám nic proti. Lze vidět, že si s tím někdo opravdu vyhrál a detailně propracoval tmavo modrý-černý design. Velice hezké! Je velice kompaktní a skladné. Průměr rouge séra je střední. Ani příliš velký ani příliš malý, takže jakákoliv velikost rtů by neměla být problém.

REVIEW

You´ll find a tiny leaflet with a few info about the product in the nice dark blue paper box, even you can read about it in 16 languages. Rouge sérum itself is looking fantastically and I´m having nothing against! Can be seen, somebody´s really played with it and worked out in detail dark blue-black design. Very beautiful! It´s very compact and space saving. Rouge sérum diameter is medium. Not too big, not too small, so any size of the lips should´t be a problem.


Nevím, jak bych měla přesně tento produkt nazývat. Laicky řečeno, je to rtěnka a balzám v 1 - nebo chcete-li sérum - to zní asi profesionálněji:). Obsahuje vysokou koncentraci ingrediencí pečujících o rty (10x více než u klasické DIOR rtěnky) a pomáhá s prevencí známek stárnutí na rtech s FPS 20 SPF. 

Na první pohled mě zaujala barva. Číslo 240 Rose Corail Sérum, jde na ruce nádherně do luxusní broskovo-růžové. Na rtech bohužel více do růžova, což mě obrovsky zklamalo. Intenzita barvy je velice jemná a dodává přepychový lesk. Konzistence příjemně taje na rtech. Sladce voní, chutná neutrálně, ale ne hnusně. Zaznamenala jsem rty více hydratované, vyživené a hedvábně hladké. Výborná věc zejména do zimního počasí a také na běžné pobíhání kolem.

I don´t know, how I should call this product exactly. Laicaly said, it´s lipstick and balm in 1 - or if you want sérum - it sounds maybe more professional:). It contains high concentration of lip care ingredients (10 times more than classic DIOR lipstick), sun protection FPS 20 SPF and helps prevent signs of aging with FPS 20 SPF.

The colour´s attracted me at first sight. Number 240 Rose Corail Sérum, goes wonderfully to luxury peachy-pinky on the hand. Unfortunately more to pinky on the lips, what I´ve been huge disappointed. The colour intensity is very sheer and delivers a sumptuous glow. The consistency  melts nicely on the lips. It´s been scented sweetish, tasted neutral, but not disgusting. I´ve noticed my lips more moisturized, nourished and silky smooth. Great stuff especially for winter weather and also for ordinary running about.



A teď to přichází! Byla to moje chyba, která by mě v životě nikdy předtím nenapadla. Teď to už hodlám kontrolovat pokaždé! A co?! Vysouvání a zasouvání. Jo, nefungovalo pořádně jak by mělo! Se zpožděním, jak se tomu chtělo a nebo někdy taky vůbec. Prostě jsem otočila a nic, nebo po chvíli trochu vylezlo...Takže jednoho krásného dne, kdy jsem kvůli tomuhle defektu chytla nerva, jsem si vlastní vinou ulomila kousek špičky, protože jsem na ní tlačila prstem. Důvod? Myslela jsem si totiž, že se to uvnitř nějak protáčí. Tak jsem tomu chtěla pomoct. A pomohla:))Haha. Vzpomínám, že tenkrát jsem se tomu vážně nesmála! Každopádně tohle je hodně trapné, pane DIOR! Pozor, aby Vám podobné kousky nepokazily jméno!

And now it´s coming! It was my fault, which it´d never come to my mind before. Now I´m gonna check it everytime! And what?! Twisting up and twisting down. Yeah, I didn´t work properly how it was supposed! With delaying, how It wanted or sometimes also not even. Just I´ve twisted it and nothing, or after a while came out a little...So once upon a beautiful day, when I´ve been nervous because of that defect, I broke off my own fault a tiny top, cause I was pushing it down with my finger. Reason? I thought, that it spins somehow wrong inside. So I wanted to help it. And I´ve helped:)) Haha. I remember, at that time I really didn´t laugh! Anyway this is embarrassing a lot, Mr. DIOR! Attention, to that similar escapades ruining your name!


Celkově tenhle produkt jako takový špatný nebyl!!!
Overall this product wasn´t such as bad!!!

Avšak po tomhle traumatu budu už navěky postihnutá kontrolováním funkčnosti vysouvání a zasouvání:)
However after that trauma I´ve been forever handicapped of checking the function twisting up and twisting down:)

ZNAČKA (BRAND): DIOR ROUGE SÉRUM
BARVA (COLOUR): 240 Rose Corail Sérum
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 2 g
CENA (PRICE): +- 900 Kč, +- 36 eur

Koupila bych znovu? Za ty peníze pravděpodobně už asi ne.
Would I buy it again? Probably I wouldn´t for that amount of money.

Neuvěřitelné. Stalo se Vám někdy něco podobného?
Incredible. It´s ever happened anything similar like that to you?

JANA


Žádné komentáře:

Okomentovat