čtvrtek 18. října 2012

CLINIQUE TURNAROUND OVERNIGHT RADIANCE MOISTURIZER

Hezký den, dámy,
Pretty day, ladies,

no slyšela jsem zprávy ohledně počasí v ČR a musím říct, že opravdu nic moc. Máte tam pěknou zimu! To my si tady ještě přes den užíváme krásně sluníčka, chodíme v tričkách a kraťasích a někteří se ještě dokonce chodí cachtat do moře.

Nejspíš se ptáte, o čem to dnes bude?

Představuji Vám krém od CLINIQUE, kterému svěřuji péči o svůj obličej v průběhu noci. Za 27 let mého života, je to můj přibližně druhý noční krém. No co no...Ten první si už ani nepamatuji, co to vlastně bylo. No jo...Tzn. že už to bylo hooodně dávno.

well I´ve heard the weather forecast in CR and I have to say, that really nothing special. There´s pretty cold! Here we still enjoy nicely the sun during the day, wearing t-shirts and shorts and some people still go to swim in the sea.

Probably you´re asking, what it´s gonna be about?

I´m introducing to you the cream by CLINIQUE, what I let to care about my face during the night. During 27 years of my life, it´s approximately the second night cream. And so what...That first one I don´t remember, which one was it. Yeah...I.e. it was looong time ago.

RECENZE

Už podle názvu "TURNAROUND" poznáte, že tento výrobek patří do "modré řady" RADIANCE (Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer, Turnaround Instant Facial, Turnaround Body Smoothing Cream), která má za úkol pleť rozjasňovat.

Krém má úžasné balení! Sice ne skleněné...plastové, v matné, poloprůhledné, světle modré barvě, se stříbrným lesklým šroubovacím víčkem. Je testován proti alergiím a má být 100 % bez parfemace, což opět není pravda, jak u CLINIQUE bývá zvykem. Jeho velice jemná vůně není nijak nepříjemná a působí na mě "pocitem čistoty". Krém bílé barvy nemá přímo krémovou konzistenci. Je to něco mezi gelem a krémem. Takový gel-krém.

REVIEW

Just because of the name "TURNAROUND" you recognize, that this product belongs to "blue range" RADIANCE (Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer, Turnaround Instant Facial, Turnaround Body Smoothing Cream), which its job is brighten the skin.

The cream´s wonderful packaging! Although not from glass...plastic, in matte, half transparent, light blue colour, with silver shiny screw cover. Allergy tested and 100 % fragrance free, what It´s not true obviously, how it´s usually like that with CLINIQUE. Its own very gentle fragrance isn´t so unpleasant and it gave me an impression of "purity feeling". The white colour cream doesn´t have straight creamy consistency. It´s something between gel and cream. That gel-cream.


Nádherně se roztírá, velice rychle se vsakuje, není vůbec mastný - je bez oleje, pleť zanechává sametově jemnou a hladkou, jako kdybyste nanesly primer pod make-up. Zanechává velice příjemný pocit. Hydratuje perfektně a je vidět, že pleti dodává potřebnou výživu. Žádného velkého rozzáření pokožky jsem si tedy nevšimla, jak to u takových podobných výrobků klasicky bývá, ale je pravda, že obličej má přirozený lesk a zdravý look. Je určen na noc, ale zkoušela jsem ho použít i na den. Dá se to (tedy pro můj typ pleti, u ostatních těžko říct). I make-up na něho hezky nanesete, ale já osobně bych se držela toho, ho používat pouze na noc. Tak za 1. - já osobně preferuji na den něco velice lehkého - nejlépe matující fluid, za 2. - neobsahuje žádné SPF (i když na zimu je to celkem fuk) a za 3. - je škoda plýtvat výživnými složkami obsažené v krému během dne, když je nejlepší je nechat účinkovat tehdy, kdy pleť odpočívá a zároveň regeneruje.   

Spreading is amazing, soaking up is very fast, it´s not oily at all - oil free, it leaves the skin velvety gentle and smooth, as you apply the make-up primer. It leaves very pleasant feeling. It moisturizes perfectly and you can see, it gives required nourishment. I didn´t notice any big effect of radiant skin, how it´s been with these products classically, but it´s true, that the face has natural glow and healthy look. It´s designated for the night, but I´ve tried it already for daily using. It´s possible (for my type of the skin, it´s hard to say about the others). The make-up goes to apply very nice, but me personally, I´d keep it to use it just for the night. At 1. - me personally, I prefer something very light for daily using - the best mattifying fluid, at 2. - it doesn´t contain any SPF (while for the winter doesn´t matter) and at 3. - that´s a pity to waste the nutritive ingredients contained in the cream during the day time, when the best is to let them having an effect in that time, when the skin rests and regenerates at the same time.


ZNAČKA: CLINIQUE TURNAROUND OVERNIGHT RADIANCE MOISTURIZER
MNOŽSTVÍ: 50 ml
PLEŤ: všechny typy pleti
CENA: +- 1000 Kč

BRAND: CLINIQUE TURNAROUND OVERNIGHT RADIANCE MOISTURIZER
QUANTITY: 50 ml
SKIN: all the types
PRICE: +- 40 eur

Koupila bych znovu? Určitě ano.
Would I buy it again? For sure yes.

Používáte noční krémy, nebo je Vám jedno, jestli použijete denní na noc? A který je Váš oblíbený?
Do you use night creams, or it doens´t matter, if you use daily one for the night? And which is your favourite one?

JANA




Žádné komentáře:

Okomentovat