pondělí 1. října 2012

LANCOME LE CRAYON KHOL

Zdravím, dámy,
Hello, ladies,

Oční linky jsou věčné. Nemyslíte? Kolik z Vás si dokáže představit líčit se bez linek? Ne, že by to nešlo, zkrátka to dodá očím ten správný šmrnc. Linky jsou prostě "chic", tak to je, a já jsem jejich velký fanda. A proto...prosím pozor...fanfáry...tram ta da dáááá...Tady je moje poslední a jediná tužka na oči (používám ji i na lehké dobarvení obočí) od LANCOME.

Eye liners are everlasting. Don´t you think? How many of you could imagine to apply make-up without liners? Not, that it wouldn´t be possible, simply it adds the right zest to eyes. The liners are simply "chic", that´s it, and I´m a big fan of them. So....please attention...fanfares...tram ta da daaaa...Here is my last and the only one eye liner (use it even for light colouring of eyebrows) by LANCOME.


RECENZE

Klasická strouhací měkká kajalová tužka na oči v hnědém obalu se zlatými prvky a popisky. Textura je na kůži příjemná, kreslí rovnoměrně, barva je přesně akorát hnědá (z černých jsem už vyrostla), hezký sametový finish, na očích drží dobře. Velice snadno se odličuje. Věc, ze které jsem byla v šoku, byla, že při opravdu velkých venkovních teplotách (+- 40 stupňů) se začala tavit, normálně se začala roztékat. Ale naštěstí to vyřešila lednice...:) Šílený. Nikdy jsem neměla žádné "malovátko" v lednici.

REVIEW

The classic gratting soft cayal eye liner in the brown packaging with golden details and captions. The texture´s very pleasant on the skin, colouring equally, the colour is exactly brown (I´ve been growing up from the black one), cute velvet finish, it stays well on the eye lids. Easy removing. The thing, which I´ve been shocked from, was, that with really high outside temperature (+- 40 degrees) it started to melt down, it started to spill normally. But luckily the fridge´s solved it...:) Crazy. I´ve never had any piece of make-up in the fridge.



Na fotce se mi nepodařilo úplně přesně zachytit odstín, který je ve skutečnosti světlejší. 
I coudn´t catch exactly the right shade on the picture, which is a bit lighter in real.

ZNAČKA: LANCOME LE CRAYON KHOL
MNOŽSTVÍ: 1,8 g
BARVA: brun (hnědá)
CENA: +- 500 Kč

BRAND: LANCOME LE CRAYON KHOL
QUANTITY: 1,8 g
COLOUR: brun (brown)
PRICE: +- 20 eur

Koupila bych znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Líbí se Vám oční linky?

...BON APPÉTIT...

SPAGHETTI BOLOGNESE WITH PARMESAN
 JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat