neděle 23. března 2014

MISSHA SUPER AQUA PORE IDEAL SERUM

Pohodové odpoledne milé dámy,
Chilled-out afternoon dear ladies,

původně jsem dle názvu kupovala něco, co mělo stahovat póry dlouhodobě. Hmm mělo. Jenže nakonec je to víceméně klasická make-up báze - obsahující extrakt z květu kamélie. A co bylo dál?  

originally according to the name I was buying something, what should tighten my pores in the long term. Hmm it should. But in the end it is more or less classical make-up base - containing camellia flower extract. And what´s going on? 


RECENZE

Balení se mi zdá velmi elegantní a celkově povedené! Na fotkách ve světle modré barvě, ve skutečnosti jde však do zelena. Papírová krabička - lahvička z matného skla - pumpička - ombré zeleno-modré plastové víčko. Krása.

REVIEW

The packaging seems to be very smart and overall well done! It´s in light blue colour on the pictures, actually it goes to greenish. Paper box - matte glass bottle - pump - ombré green-blue plastic cover. Beautiful.

Konzistence je velice lehká - vodový gelík jemně mléčně zelinkavé barvy, který okamžitě zprůhlední a nezanechává na pokožce žádný barevný film. Chtěla bych upozornit na hodně výraznou květinovou parfemaci, která může dost uživatelek otravovat - právě kvůli té intenzitě. Mě však nevadí.

The consistency has been very lightweight - it´s watery gel in softly milky greenish colour, which gets transparent immediately and doesn´t leave any coloured film on the skin. I´d like to point out to strong floral scent, which could be annoying for a lot of users - just for that intensity. Just I don´t mind.


Roztírá se jednoduše a super rychle. Je mi strašně sympatické, že na pleti jen vyloženě "nesedí", ale vsákne se z části i do pleti - čímž sice 100 % vrásky a póry nevyhladí, ale také je totálně nezacpe! Takže mi je mnohem příjemnější než klouzačky typu Satin base od Dermacol.  Obecně má vlastnosti jiných primerů - pleť je sametovější, make-up se pohodlněji nanáší a celkově dochází ke zlepšení vizuálního efektu poté. Základní pravidlo pro všechny primery: méně je více - min. množství a místa (lokálně aplikuji na čelo mezi očima, tváře v oblasti nosu a brada).

It´s been spreading easily and super fast. It´s very sympathetic, that it doesn´t only "sit" on the skin, but it soaks up partly into the skin - through which hasn´t smoothed down the fine lines and pores in 100 %, but it´s not gonna clog them up totally as well! So it´s been much more pleasant for me than those slides as Satin base by Dermacol. Generally It has attributes of any other primers - the skin is more silky, make-up has been applying more comfortably and overall it´s going to be improved visual effect after that. The basic rule for all primers is: less is more - min. amount and place (I used to apply it locally on the forehead between my eyes, on my cheeks in nose area and on my chin).  


Celkově jsem s ní spokojená a až na tu výše zmiňovanou silnou vůni - nevidím žádná jiná negativa. Příjemná a funkční báze, která určitě patří k těm nejlepším, avšak nevystupuje z řady něčím výjimečným. 

Overall I´m happy using it and just the strong scent mentioned up there - I´ve not seen any other negatives. Pleasant and functional base, which surely ranks among the best, but doens´t step up of the line with anything unique.

NÁZEV (BRAND): MISSHA SUPER AQUA PORE IDEAL SERUM
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 40 ml
CENA (PRICE): 5 eur, 125 Kč


Koupila bych ji znovu? Ano.
Would I buy it again? Yes.

Zkusily jste už?
Have you ever tried it?

JANA


2 komentáře:

  1. Dobrý den, mohu se též zeptat, kde tuto značku nakupujete? Já jsem si tuto značku velmi oblíbila a nakupuji ji na eshopu, ale za zcela jinou cenu. O tomto séru na stahování póru jsem přemýšlela, ale jeho cena je 640 Kč a vy tu uvádíte 125 Kč, což je úžasná cena!

    OdpovědětVymazat