středa 6. listopadu 2013

PALMOLIVE NATURALS PAMPERING TOUCH, RADOX SPA CARE WELLBEING

Pěkný večer dámy,
Nice evening ladies,

dnes Vás zavedu do své koupelny...
today I´m gonna lead You to my bathroom... 

RECENZE

PALMOLIVE NATURALS PAMPERING TOUCH byl dárek a sama bych si ho nikdy nekoupila - na lahvičce je kokos (to je ten problém) a kvůli tomu bych ho ani nikdy neotevřela a nepřičichla si k němu. Nejsem moc velký fanda věcí s kokosovou parfemací nebo příchutí! Tedy...:) pokud se nejedná o Bounty nebo Raffaello! Ty miluju!

Gel obsahuje extrakty z kokosového mléka, ale kokosem nevoní! Vůbec! Ani nikde v dálce kokos neucítíte! Což mi připadá vážně divné! Ne že bych byla zklamaná, ale když vidíte kokos, tak ho logicky očekáváte:) Ne?

No každopádně gel má jemnou krémovou konzistenci, dostatečně pění, voní pěkně svěže, čistě a probudí Vaše tělo a mysl. Doporučuji do ranní sprchy!

REVIEW

PALMOLIVE NATURALS PAMPERING TOUCH was a gift and I´d never buy it by myself - there´s coconut on the bottle (that´s the problem) and because of it I´d even never open it and sniff it. I´ve not been a big fan of staff with coconut scent or flavour! As long as...:) it´s not Bounty or Raffaello! I just love them!

The gel contains coconut milk extracts, but it´s not been smelling of coconut! Not at all! Even you´re not gonna smell coconut somewhere far away! What´s so odd! No I´ve not been disappointed, but when you see coconut, you just expect it logically:) Don´t you?

So anyway the gel has got gentle creamy consistency, it´s foamy enough, smells pretty fresh, pure and wakes Your body and mind up. Recommend it for morning shower!


RADOX SPA CARE WELLBEING nebyl dárek, ale vybrala jsem si ho sama. Produkty od RADOX mám všeobecně hodně ráda, takže jsem zkoušela jeden po druhém, až mě zaujal tento. Obsahuje mořské řasy a je hypoalergenní. Jeho konzistence je gelovo-krémová, bohatě ale velice jemně pění a je parfemace je strašně krásná, jemná a uklidňující! Pokožka je po použití nádherně hebká. Pro uklidnění všech Vašich smyslů! Doporučuji pro večerní koupel!

RADOX SPA CARE WELLBEING wasn´t a gift, but I picked it out by myself. I´ve been liking generally RADOX products a lot, so I´ve been sniffing one by one, till I found interesting that one. It contains seaweeds and it´s hypoallergenic. Its consistency is gellish-creamy, rich but very softly foamy and the scent is pretty amazing, light and relaxing! After applying the skin is wonderfully smooth. For calming all Your senses down! Recommend it for evening bath!

ZNAČKA (BRAND): PALMOLIVE NATURALS PAMPERING TOUCH, RADOX SPA CARE WELLBEING
MNOŽSTVÍ (AMOUNT): 250 ml každý (each)
CENA (PRICE): +- 1,40 eur, +- 35 Kč; +- 1,60 eur, +- 40 Kč

Koupila bych znovu? Ano.
Would I buy them again? Yes.

Rozlišujete sprchové gely na ráno a na večer? Nebo je Vám to jedno?
Have you been distinguishing shower gels for morning and evening? Or doesn´t matter for you?

JANA

Žádné komentáře:

Okomentovat